2789

الان میان میگن قضاوت نکن ولی در مورد ازدواج میبینم گاها یه دختری میاد اینجا شرایط خواستگارش و میگه اکثریت میگن نرمال نیست یا فلان چیزش رد فلگه هزار تا بهونه میاره که بپوشونه این قضیه رو و ازدواج کنه بابا این تایم قبل ازدواج تایم طلایی اینه که سخت گیر باشی و چشمات و باز کنی بعدش باید یه چشمت و ببندی اون یکیم تار کنی

این همه خانوم که تو نینی سایت یا دنیای واقعی میبینین که مشکلات جدی دارن ولی شرایط جدایی ندارن و بکنین درس عبرت قبل ازدواج تا میتونین رد فلگارو جدی بگیرین نمیگم هر ایرادی دیدین سریع تمومش کنین میگم ایرادارو نپوشونین و برا خودتون انکار نکنین بدونین دارین وارد چه جریانی میشین و چه ایراداتی طرفتون داره با شناخت و اگاهی از نقصاش وارد ازدواج شین 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ازدواج نکردن بهترین راه👌

من عقیده ام این نیست ولی معتقدم ازدواج بد خیلیییی از تنهای تبعات بیشتری داره و بدتره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حرف حق

خدا خیرت بده😂🫣میترسیدم بیان بگن نهههه قضاوت نکن ازدواج و سخت میکنی تو با این حرفات اون شاید تو خونه پدرش گرسنگی میکشه ،بابا بیست سال گرسنگی کشیده چهار پنج سال دیگه ام روش بخدا بهتر از ازدواج اشتباهه