2789

الان میان میگن قضاوت نکن ولی در مورد ازدواج میبینم گاها یه دختری میاد اینجا شرایط خواستگارش و میگه اکثریت میگن نرمال نیست یا فلان چیزش رد فلگه هزار تا بهونه میاره که بپوشونه این قضیه رو و ازدواج کنه بابا این تایم قبل ازدواج تایم طلایی اینه که سخت گیر باشی و چشمات و باز کنی بعدش باید یه چشمت و ببندی اون یکیم تار کنی

این همه خانوم که تو نینی سایت یا دنیای واقعی میبینین که مشکلات جدی دارن ولی شرایط جدایی ندارن و بکنین درس عبرت قبل ازدواج تا میتونین رد فلگارو جدی بگیرین نمیگم هر ایرادی دیدین سریع تمومش کنین میگم ایرادارو نپوشونین و برا خودتون انکار نکنین بدونین دارین وارد چه جریانی میشین و چه ایراداتی طرفتون داره با شناخت و اگاهی از نقصاش وارد ازدواج شین 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ازدواج نکردن بهترین راه👌

من عقیده ام این نیست ولی معتقدم ازدواج بد خیلیییی از تنهای تبعات بیشتری داره و بدتره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف حق

خدا خیرت بده😂🫣میترسیدم بیان بگن نهههه قضاوت نکن ازدواج و سخت میکنی تو با این حرفات اون شاید تو خونه پدرش گرسنگی میکشه ،بابا بیست سال گرسنگی کشیده چهار پنج سال دیگه ام روش بخدا بهتر از ازدواج اشتباهه