2789
عنوان

خواستگار

430 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

با خواستگارم حرف میزنم میگه دوست دارم بهت بگم دخترم توام گاهی بابایی صدام کنی اختلاف سنیمون تقریبا ۱۰ ساله میگه چنین حسی ازت میگیرم  من چندان حس خوبی ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حس خوبی ندارم مواظب باش روانی از آب درنیاد

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

من بعضی وقتا ب همسرم میگم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

حتما تو اینستا دیده 

خیلی از پارتنر ها به هم دیگه دخترم و بابایی میگن

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

برید روانشناس اگر انقدر اختلاف سنی دارید فکر نکنه بچه ای و اون عاقل بخواد هرچی بکه بگی چشم حتی تو رن ...

اتفاقا میگه دوست دارم زنم لباس های قشنگ و خوشرنگ بپوشه تو خونه

قدیما این همه اختلاف سنی رو راه نمیدادن

خانواده های دختر هم خانواده های قدیم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اتفاقا میگه دوست دارم زنم لباس های قشنگ و خوشرنگ بپوشه تو خونه

چه ربطی داشت

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

قدیما این همه اختلاف سنی رو راه نمیدادنخانواده های دختر هم خانواده های قدیم

اتفاقا من هر چی زوج قدیمی دیدم همینقد اختلاف داشتن!!!!

دشمن بداند شهید سید علی خامنه ای برای او خطرناک تر از سید علی خامنه ای خواهد بود، رهبرم را به شهادت رساندید با قلب های عاشقانش چه میکنید؟با شهادت رهبرم او را بار دیگر در قلب ما زنده زنده کردید، شهادت پر افتخار رهبرم بر او مبارک باد که آرزوی دیرینه اش بود.. و تسلیت بر ما که قرار بود پیش مرگشان باشیم و ماندیم..🖤

تأثیری هم داره😂

والله مردا اینطور احساس قدرت میکنن 

نمیدونم که 

ولی چیز عجیبی نیست 

اگه بخوایین هم برین پیش تراپیست تحقیق کنید پیش کسی برین که ازش خوب میگن چونکه بعضی از تراپیستی واقعا آدم رو گمراه میکنن

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید