2777
2789

من بچم ۲سال ونیمشه ۱۳ کیلو وخورده میشه قدووزنش طبق جدول نرماله اینا همش راه میرن میگن به بچه غذابده این لاغره ریزه یامادرشوهرم یا پدرشوهرم جدا جدا میگن کفرم دراومد امروز بهم گفت آخرش بهش گفتم مامان من بهش میدم جوری که آخرین لقمه رو ازدهنش میندازه بیرون اگه یکی به توبیش از حدغذابده بالانمیاری پسرم اندازه خودش میخوره میگه نه این لاغره بخوره چاق بشه قوی بشه خسته شدم از فضولی هاشون راجع به بچم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس نشو میگن چون دوسش دارن 

منم خسته شدم از بس پسرمو با پسر خاله هاش مقایسه میکنم واقعا دلم می‌شکنه 

مقایسه خیلی بده 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

مادرشوهر من به زور می خواد بزاره دهن خودم😂🤚🏼میگه غذا بخور هیچی نمی خوری 

تازه وقتی زنگ می زنه شوهرم میگه نگین خوب غذا می خوره یا مثل اوله؟

یه دور سر سفر تو جمع بهم گفت غذا بخور عزیزم منم گفتم دارم می خورم یکی از اقوام گفت بچه داری تو شکمت انقدر میگه بخور گفتم نه😂🤚🏼

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

مادرشوهر خواهرمم همینه و خواهراش اخرین بار خونه ما بود بچه خواهرم باباش برد خونه خواهزس گفتن اونقدر گرسنش بوده یه کاسه اش خورده بهش غذا ندادن دوسالشه ... شوهرخواهرمم همش اینو به خواهرم تکرار میکرده یعنی ما بهش غذا ندادیم مثه دشمنه باما الهی تقاص پس بده بزودی درصوزتی ک مامانم بهش مرغ داده بود از دهنش توف میکرد بعدکه یکم خورد 

اینا عقل ندارن محلشون نده دیگه نگن روت اونور کن وقتی اینومیگن 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

اصلن اهمیت نده . وزنت بچه ت عالیه . و اینکه بعد ازین قبل از اونا شما ایراد بگیر ازشون هی بگو وای چرا اینجوری شدین این کارو کنین اون کاروکنین

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو