2777
2789
عنوان

امتحان نهایی کمکک😭😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 31 پست
اره حتما نگران نباشمنم زیاد حفظیم خوب نبود و نیست پارسالم یازدهم بودم سر حفظیا اذیت شدم

بقیه نمره هات خوب بودن؟

بنظرت فرجه ها خیلی کمک میکنه واسه بهتر شدن نمره؟چون خوندم ولی حس میکنم هیچی بلد نیسنم

با اون خیلی اوکی نیستم منم از وسطای بهمن شروع کردم

دارم از استرس میمیرم

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیمی فقط بخش سینتیکشو فیلم دیدم نخوندمش گذاشتم واسه فرجه که ۷ روزهزیستم آره خوندم

اوووه به فرجه شیمی دقت نکردم 

چه خوبه که ۷ روزه 

زیست فقط کتابو خوندی؟ دوره ؟ یا کتابای دیگه چی

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

بقیه نمره هات خوب بودن؟بنظرت فرجه ها خیلی کمک میکنه واسه بهتر شدن نمره؟چون خوندم ولی حس میکنم هیچی ب ...

نمره هامو میگم زیستم اصلا خوب نبود فارسیمم همینطور

فارسی ۱۸ونیم

زیست ۱۷.۷۵

شیمی ۱۹.۲۵

دینی و زبان و عربی ۲۰

۶ تا درسی که تاثیر داره رو گفتم

این حستم طبیعیه نگران نباش تو از بهمن شروع کردی برا نهایی یه دور کتابارو خوندی و باز داری مرور میکنی قطعا نمره های خوبی میگیری 

اوووه به فرجه شیمی دقت نکردم چه خوبه که ۷ روزه زیست فقط کتابو خوندی؟ دوره ؟ یا کتابای دیگه چی

زیست از اول سال سرکلاسای فرهمند بودم تقریبا ۲ دور خوندمش

فرجه شیمی درواقع ۹ روزه بستگی داره بینش از طرف مدرسه براتون امتحان گذاشتن یا نه

میخوام از امروز کمتر بخوابم دیگه خوابم زیاد شده

زیست از اول سال سرکلاسای فرهمند بودم تقریبا ۲ دور خوندمشفرجه شیمی درواقع ۹ روزه بستگی داره بینش از ط ...

چه خوب 

من خیلی کم تست زدم 

شاید تا فصل ۴ اینا 

ولی یه دور خودم خوندمش 

بعد ترم اول

یه دورم الان با نهایی فرهمند نیا 

نمیدونی فرجه زیست چند روزه

نمره هامو میگم زیستم اصلا خوب نبود فارسیمم همینطورفارسی ۱۸ونیمزیست ۱۷.۷۵شیمی ۱۹.۲۵دینی و زبان و عربی ...

شیمی و عربی رو چیکار کردی؟

من با فراهانی پیش رفتم شیمیو ولی ۷ روز فرجه دارم و ی قسمت از فصل ۲ رو نخوندم🥲سوالای فصل ۳ رو از فرمول بیست حل کردم نگرانم نتونم تو فرجه جمع کنم

کاش منم نمره هام خوب بشن آرزو شده برام

چه خوب من خیلی کم تست زدم شاید تا فصل ۴ اینا ولی یه دور خودم خوندمش بعد ترم اولیه دورم الان با نهایی ...

زیست ۳ روزو نصفیه

من میخوام سوالای فرمول بیستم حل کنم تو فرجه

شیمی و عربی رو چیکار کردی؟من با فراهانی پیش رفتم شیمیو ولی ۷ روز فرجه دارم و ی قسمت از فصل ۲ رو نخون ...

هیچ کار خاصی نکردم واقعا خوندم فقط حتی وقت نکردم تو فرجه نمونه سوال حل کنم برا شیمی

ولی خب چون تو طول سال از رو درسنامه مبتکران میخوندم شاید برا اون

عربی هم کار خاصی نکردم فقط خوندم و نمونه سوال

زیست ۳ روزو نصفیهمن میخوام سوالای فرمول بیستم حل کنم تو فرجه

بازم بدک نیست ، میخونیمش دیگه تو اون سه روز 

روزی سه فصل و با سوالاش میشه جمع کرد

هیچ کار خاصی نکردم واقعا خوندم فقط حتی وقت نکردم تو فرجه نمونه سوال حل کنم برا شیمیولی خب چون تو طول ...

چه خوب ممنونم عزیزم ایشالا موفق باشی❤❤اگه باز سوالی داشتم مزاحمت میشم ممنوم میشم جوابمو بدی😅

شیمی و عربی رو چیکار کردی؟من با فراهانی پیش رفتم شیمیو ولی ۷ روز فرجه دارم و ی قسمت از فصل ۲ رو نخون ...

قطعا خوب میشه

الانم سعی کن اون چیزایی که مشکل داری و تو شب امتحان نمیشه برطرفش کرد برطرف کنی حتما

مثل گرامرای زبان و قواعد عربی

ارایه های ادبیات اینارو تو این چند روز برطرف کن چون شب امتحان نمیشه

زیست متن کتابو خیلی مسلط باش من سر این نمرم کم شد