2777
2789
عنوان

تنهایی در دانشگاه

174 بازدید | 23 پست

تا حالا توی دانشگاه تنها بودید؟

همه کارهارو تنهایی بکنید،تنها غذا بخورید،ازون بیرون رفتنای دوستانه خبری نباشه...

چطوری کنار اومدید؟

خوابگاهی بودن روهم اضافه کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بوده کلا شخصیتم جوریه که برام مهم نیست کسی باشه یا نباشه گاهی ته دلم میگم کاش جمع دوستانه داشتم ولی بعدش یادم میوفته که همیشه چون خرج میکردم دورم بودن و وقتی ولخرجی نکردم رفتن میگم چه بهتر . عادت می‌کنی

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
بله بوده کلا شخصیتم جوریه که برام مهم نیست کسی باشه یا نباشه گاهی ته دلم میگم کاش جمع دوستانه داشتم ...

الان چند ماهه اینطوریه

من دوران مدرسه خیلی دوست و رفیق داشتم واسه همین نمیتونم تحمل کنم

چطوری تحمل کردی،من همش توی دانشگاه بغض میکنم

اتفاقا دوس داشتم این شرایط رو خیلی خوب بود

بستگی ب روحیت داره

سعی کن با چندنفر هم صحبت بشی و دوست پیدا کنی

البته نه هر دوستی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

اتفاقا دوس داشتم این شرایط رو خیلی خوب بودبستگی ب روحیت دارهسعی کن با چندنفر هم صحبت بشی و دوست پیدا ...

چنتا رابطه دوستی داشتم که اینقدر شخصیتم خورد شد تمومش کردم،یه حس بیچارگی خاصی داره

اره،

اخلاقم جوریه که افراد کمی مثل خودم پیدا میکنم،

ولی اگه پیدا کنم،براش برادری تمام میکنم در حقش

به خاطر همین اوایلش مثل زهر بود،

ولی بعدش با چنتا از سال بالایی ها دوست شدم،

کم کم وضع بهتر شد،

مخصوصا دیگه وقتی سر کار هستم کمتر اینا رو حس میکنم،

تنها حسم،کمبود خواب شده

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

چنتا رابطه دوستی داشتم که اینقدر شخصیتم خورد شد تمومش کردم،یه حس بیچارگی خاصی داره

بی خیال بابا این چیزا نشد معیار که بخاطر نداشتنش حس بیچارگی کنی

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀