2777
2789
عنوان

ژل لب زدم پشیمونم

206 بازدید | 17 پست

بچه ها من سه روز پیش ژل زدم لبامو الان پشیمونم خودم صورتم کوچیکه خیلی بی بیفیسم بعد حس میکنم لبام خیلی بد فرم شده اصلا دوسشون ندارم آنزیم بزنم بنظرتون؟

آنزیم فرقش باژل چیه؟

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی میزارم ///ولی بازم خدایاشکرت😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سی سی زدی؟ 

تا یکی دو هفته اول حست طبیعیه 

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

چند سی سی زدی مگه

قبلا نیم زده بودم یکم وسطش خالی شده بود گفتم برم ترمیم اینبار یک واحد از نیم سی سی کمتر زدم .. حس میکنم الان فرمش بد شده یه طوری شدم من مدل عروسکی میخاستم ولی حس میکنم خیلی بد فرم شده