2777
2789
عنوان

فقط اینجارو دارم برای دردو دل

100 بازدید | 15 پست

یکی اومد تو زندگیم، یسالو خورده ای اومد و فقط با اعصاب و روان و جوونیم بازی کرد، اخرم مجبور شدم کات کنم، با اینکه کلی گذشته و خداروشکر هم که کات کردم و حالم خوبه ولی امروز یهو سنگینیش اومد سراغم که خدایا چرا من؟ چرا انقدر با زندگیم بازی کرد و اعصاب روانمو به گند کشوند؟ چرا انقد تحت کنترلش بودمو ازش ترس داشتمو اون نباید تاوان پس بده؟ چرا هنوز نمیتونم راحت برم بیرون چون میترسم ببینمش؟ خدایا خودت کمکم کن.. جز نی نی سایت هیچکسو نداشتم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادم سمی بوده و لیاقتتو نداشته همینکه کات کردی یعنی بهترین تصمیم زندگیتو گرفتی مطمعن باش که اشتباه نکردی بهشم فکر نکن 

خودت داری میگی جوونی و اعصابتو گذاشتی روش پس واقعا ارزششو نداشته که پاش بمونی و واسش وقت بزاری

عزیزم ارزشش‌رو نداشته برو خداروشکر کن که رفته بیشتر از این آسیب ندیدی زندگی بالا پایین زیاد داره از این به بعد قدر خودتو بدون و واسش زانوی غم بغل نگیر

تو خدارو داری مطمئن باش بهترینش رو میزاره سر راهت پس غمت نباشه 

آدم به درد نخور هرچی زودتر بره از زندگیت یک هیچ جلویی

اتفاقا اون باید از تو بترسه چون تو گذاشتیش کنار 

چون انقدر قوی و محکم بودی که تونستی رهاش کنی

ذره ای بهش فکر نکن نزار افسردگی بیاد سراغت

بزن از خونه بیرون حتی اگه دیدیشم سرتو بالا نگه دار تا ببینتت و بسوزه

ادم سمی بوده و لیاقتتو نداشته همینکه کات کردی یعنی بهترین تصمیم زندگیتو گرفتی مطمعن باش که اشتباه نک ...

اره خب خیلی وقته گذشته حالا بعد اینهمه وقت یهو دلم سنگینی کرد اصن عجیبه، ممنونم ازت🤍

عزیزم ارزشش‌رو نداشته برو خداروشکر کن که رفته بیشتر از این آسیب ندیدی زندگی بالا پایین زیاد داره از ...

چقدر حرفات درست و حق بودن، واقعا هم خداروشکر🥲 هرچی بهش فکر میکنم میگم چجور تونستم تحمل کنم باید الان رو دریابم، ممنونم ازت🤍

چقدر حرفات درست و حق بودن، واقعا هم خداروشکر🥲 هرچی بهش فکر میکنم میگم چجور تونستم تحمل کنم باید الا ...

خواهش میکنم🙂❤️

دقیقاا گذشته ها گذشته تموم شده نباید آینده رو هم قربانی گذشته کنی بیرون هم برو و با افتخار سرت و بالا بگیر به هیچی هم فکر نکن

ان شاءالله بهترینا نصیب دلت بشه🤍

اره خب خیلی وقته گذشته حالا بعد اینهمه وقت یهو دلم سنگینی کرد اصن عجیبه، ممنونم ازت🤍

خب طبیعیه بری تو گذشته ولی همینکه دیگه نذاشتی عروسک دستش بشی خداروشکر کن خدا هواتو داره نجاتت داده ازش