2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدر می‌خونی این روزها؟ جمع کردی همه درس‌ها رو؟ من دینی رو نمی‌تونم بخونم اصلا نمی‌تونم برم سمتش د ...

من فقط فرهنگیان ثبت نام کردم تیر کنکور ندارم 

الانم فقط تمرکزم رو نهاییاست 

نصف دینی و خوندم 

با یک سوم ادبیات 

قواعد عربی 

یه درس زبان 

تخصصی هارم کامل خوندم 

به خودت رحم کن نگه ندار برای شب امتحان 

حداقل تو این یه هفته 

نصف دینی و نصف ادبیات و تموم کن

اردبیل مارالی🥲✨️

تا کجا بستی؟ من دارم از استرس نابود می شم جدی... این روزها چه قدر می‌خونی؟

تقريبا درس ها رو تموم کردم ولی هیچی از مطالبی که خوندم یادم نیست. ساعت مطالعم خیلی نسبت به قبل اومده پایین🥴

همه درس‌ها رو جمع کردی کامل؟ همه همه رو؟

سلامت و هویت نه فقط ترم دومشو مرور کردم

ولی دینی فارسی یکمش مونده در حد ۳ ۴ درس

ریاضی تشریحی هم ترم دوم فعلا کار کردم و ترم اولشو مرور نکردم 

زیست و شیمی هم که همزمان با تست مرور میشه و فرجه خودشونم بد نیس

من فقط فرهنگیان ثبت نام کردم تیر کنکور ندارم الانم فقط تمرکزم رو نهاییاست نصف دینی و خوندم با یک سوم ...

نه بابا من همه رو به جز دینی تموم کردم. اصلا برای نهایی استرس ندارم پارسال معدلم ۱۹ شد امسال حتی اگه نرم سر جلسه باز هم همون رو حساب می‌کنن ولی برای کنکور خییییلی استرس دارم، مشکل من سرعته... نمی‌دونم چی‌کار کنم سرعتم بره بالا واقعاً کندم.

هومت، هوخت، هورشت.

تقريبا درس ها رو تموم کردم ولی هیچی از مطالبی که خوندم یادم نیست. ساعت مطالعم خیلی نسبت به قبل اومده ...

من بعد از کنکور اردیبهشت نتونستم خیلی بخونم.

هومت، هوخت، هورشت.

سلامت و هویت نه فقط ترم دومشو مرور کردمولی دینی فارسی یکمش مونده در حد ۳ ۴ درسریاضی تشریحی هم ترم دو ...

من مشکلم کنکوره با نهایی ها اصلا مشکل ندارم... خیلیییی سرعتم پایینه برای کنکور.

هومت، هوخت، هورشت.