2777
2789
عنوان

عروسی مختلط چی خوبه بپوشم

1310 بازدید | 80 پست

میشه نظربدین 😑😑🥺🥺شال هم بایدسرم باشه کت شلوارهم لاغرم دوس ندارم،پیراهن میخوام ولی نمیدونم چه رنگی خوب میشه یاپیجی میشناسین که پیراهنای بلند داشته،باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خود خدا

اصلا پاتو عروسی مختلط نزار

حتی اگه نخوای لباس باز بپوشی باید کثافت بازی بقیه رو نظاره کنی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

من خودم همیشه لباس کوتاه میپوشم با جوراب شلواری 

یا پیراهن میدی با جوراب شلواری رنگ‌پا 

راحته اتفاقا

فقط مدل بالاش پوشیده باشه پایین میشه حل کرد 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

من عروسی مختلط رفتم تابستون یه پیراهن بلند مشکی خریدم پایینش حریر بود بالاش هم کامل کار شده بود آستینش بلند ولی حریر 

اگر شیراز هستی من از مزون الیزا تو قدوسی غربی خریدم لباسای خیلی خوشگلی داره 

با خود خدااصلا پاتو عروسی مختلط نزارحتی اگه نخوای لباس باز بپوشی باید کثافت بازی بقیه رو نظاره کنی

بسم الله

عزیزم این چه حرفیه 

مگه مختلط یعنی پارتی و مستی 

همه خانواده درجه یک هستن 

دایی و خاله چه کثافت بازی دارن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
با خود خدااصلا پاتو عروسی مختلط نزارحتی اگه نخوای لباس باز بپوشی باید کثافت بازی بقیه رو نظاره کنی

مگه تو عروسی کثافت بازی میکنن؟

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
بسم اللهعزیزم این چه حرفیه مگه مختلط یعنی پارتی و مستی همه خانواده درجه یک هستن دایی و خاله چه کثافت ...

مختلط همه لباس باز میپوشن دوسه تایی میرن وسط

تو به شب همه به هم محرم میشن

واضحه که

نرفتین تا حالا عروسی مختلط؟

اصلا مختلط میگیرن که عشق و صفاش بیشتر باشه خب

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺