2777
2789
عنوان

چ جالب شده اینجا

134 بازدید | 8 پست

اگ کمکی بخوای میان بت میگن سرچ کن خو اگ سرچی میخواستم کمک بگیرم اینجا عضوم براچیم😐

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان

والله

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هههه اره ... اینجاکلن خیانت و روابط بادوسپسرسابق و روابط با مادرشوهرو ..... خوب ج داره و  پربازدید میشه

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
😅 خب با سرچ بعضی از سوالا رو میشه جوابشو به دست آورد از اون جهت میگن

نه خب من ک اینجا میپرسم ینی سوالم و میخوام تجربه باشه جواب بگیرم

من که نظرم نسبت به اینجا عوض شده امروز میخاستم درد دل کنم ترسیدم بیخیال شدم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
من که نظرم نسبت به اینجا عوض شده امروز میخاستم درد دل کنم ترسیدم بیخیال شدم

حق داری والا....