2821
2789
عنوان

حمام و دسشویی یکی

137 بازدید | 6 پست

نامزدم داره خونه می‌سازه دسشویی حموم مادرش یکی کرده و من به شدت بدم میاد از دسشویی حموم یکی باشه ولی هر کار کردم حداقل وسطش یه دیوار بکشه قبول نمیکنه میگه گرونه فلانه ولی اگه مامانش بگه ها قبول میکنه بعد رفتم با مامانش با شوخی خوبی صحبت کردم با نامزدم حرف بزنه اصلا معلوم بود راضی نیست که یه دیوار بزنیم یا آلمینیوم بکشیم رفتیم خونه مامانم برگشتم با شوخی گفتم با مامانت مخت میزنیم برگشت گفت به کی پناه بردی خودش همه اینارو نخشه کشید باورتون میشه تازه پاکار کنده بودن تا نصف اجز کرده بودن بعد نظرش عوض شد بعد یک ماه اومد نظرات مضخرف داد که دسشویی ببریم وسط حال نمیدونم اینا فلان دیشب میگفت علی یعنی نامزدم گفته که دسشویی حموم یکی کنیم نباید میکردیم منم خیلی بدم میاد با هاش هرچی حرف زدم گوش نداد حتی خونه خودشون مثال زدم که کابینت زیر دست میشورم تون زنگ زده مال ما زنگ میزنه بخاطر بخاطر اینا قبول نمیکنههههه نمیدونم چرا هردوتا شون گردن هم میندازن منم سیاست ندارم بلد نیست اینم بگم که دسشویی حیاط زورش کردم بزاره و جلو مامانش با شوخی خنده گفتم که اجازه نمیدم کسی از دسشویی خونه استفاده کنه بعد دیروز مامانش گفت شما که از دسشویی خونه استفاده نمیکنید فلان بهمان بخدا نمیدونم چیکار کنم خیلی چندشم میشه ناراحتم خببببب

چرا همه چیو جلو مادر همسرت میگی؟ هر حرفی رو نباید زد حتی شوخی . اینجوری اونم روش باز میشه و دخالتش بیشتر میشه .

اصلا دیگه پای مادرهمسرتو وسط نیار فقط باید با همسرت حلش کنی . اون خونه تو و همسرته.  بگو که من و تو قراره سالها اینجا زندگی کنیم باید باب میل هر دومون باشه نه دیگران ‌. الان یکم زحمت بده به خودت و اونجوری که واقعا راضی هستیم و بهتره رو درست کن که بعد از چند سال دوباره مجبور نشیم هر چی که به دلمون نیست رو تغییر بدیم و دوباره کاری بشه ‌.

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متاسفانه نميشه همه چي به سليقه ما باشهگاهي مجبور ميشيم نظر طرف مقابل رو هر چند اشتباه بپذيريم

نمیتونم بخدا نمیتونم قراره من چندین سال تو اون خونه زندگی کنم نه مامانش خودش که این چیزا براش مهم نیست الان بچ۶ نداریم نمیدونم بعد که بچه بیاریم چیکار کنم؟

چرا همه چیو جلو مادر همسرت میگی؟ هر حرفی رو نباید زد حتی شوخی . اینجوری اونم روش باز میشه و دخالتش ب ...

واییی اره ولی نمیدونی که مادرش همه کارش درسته همسرم زیاد زیر کنترل مادرش نیست ولی مثلا بدون اینکه از من یا همسرم سوال بپرسه رفته دوش واسه خونه گرفته اونم تو کار همسرم دعواش کرد گفت خودت برو پسش بده دوش معمولی با جنس خوب بگیر مادرش سرامیک گرفت کابینت هارو میخواد خوش بگیره همه کار هارو خودش میکنه من هرچی به همسرم میگم حتی منطقی میگه نه تو اشتباه میکنی حرف حرف خودشه الان میگه تو حموم یه شامپو بزنی بوی خوب میگره دسشویی ولی میدونید که این طور نیست خونه مطبخ داره مادرش بدون اینگه منو در جریان بزاره جای ظرف شستن جایی ماشین لباس شویی همه چیز خودش انتخاب کرده میگه سینک اشبز خونه رو زیر پنجره گزاشته میگه ابچکن نمیخواد اینجا سینکش دکوره هست از متبخ استفاده کن گاز آشپز خونه دکوره هست از متبخ استفاده کن رفته گاز متبخ کپ آب گرم کن گزاشته نمیگه خطر ناکه؟ سینک آشپز خونه با سینک متبخ یک قدم از هم فاصله داره الان شما میگید من چیکار کنم خب این طرز دوست ندارم الان همسرم پول زیادی برای آخر های خونه نداره ولی یه جوری چرت پرت میخره که اصلا دیگه واسه آخراش هم هیچی نمیمیونه خودشون هم که کمکی نمیکنن بهش بعد چیز های گرون میخره انگار پول خودش برای من که بهتره کلی من میگم بجای چیز های الکی بره یه چیز بهتر مثل کابینت بهتر بگیره نا بقیه چیزا

حرفهاتون منطقيهولي چرا اينقد مادرش تصميم ميگيره؟معماره شما اطلاعاتت چقده؟اگه ميدوني از طريق كسب اطلا ...

من اصلا اطلاعاتی ندارم نمیدونم چجوری مادرش حتی از جهاز من که وظیفه پسرش بود ایراد میگیره همش مادرم مبل خرید از تهران آورد شهرستان بعد جا نبود بزاریم گذاشتیم خونه اونا خونشون دوبلکس گزاشتن طبقه دوم ازش استفاده میکنن دختر خاله هاش با اونکه نوجوان بودن میپریدن جلو چشمام روشون مادرش میگفت شما گرون خریدین اینا خوب نیستن قدیمین حتی همسرم با حرفاش خام کرد که مثلا خوب نیستن همسرم یکم بد اخلاقه خب ناراحت میشم مادرم زحمت میکشه درکش نمیکننن بخدا خسته شدم هر روز یه بهونه تو شهرستان ما جهاز افتخاری ولی اینا نمیفهمن چقدر برای مادرم سخته یه بار مادرش گفت با چهارتا ظرف شروع کنید بعد یه روز به همسرم گفتم مادرت که میگه جهاز مهم نیست پس به مادرم سخت نمیگیرم بعد برگشته میگه مادرم همیشه یه حرفی میزنه تو نباید باور کنی جهار مهمه