2777
2789
عنوان

باید چی جوابشونو بدیم

136 بازدید | 12 پست

به نظرتون به مردایی که همسن خر دجال هستن و متلک میندازن به ما با پوشش معمولی متلک میندازن چی باید بگیم 

چجوری جوابشونو بدیم 

اصلا جواب بدیم؟

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

نه. سکوت.

یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1  کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که اون مواقع لال میشم و نمیتونم جوابی بدم .

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

من جواب نمیدم ولی خواهر کوچیکم داد و بیداد میکنه آبروشونو میبره، با کار خواهرم موافق ترم😅

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔  

به هیچ عنوان وقتتو براشون تلف نکن. اگه جواب بدی، فقط بهشون بها میدی. یا بی‌تفاوت باش یا با یه جمله کوتاه و محکم که نشون بده هیچ ارزشی ندارن، تمامش کن. جواب دادن به این جور آدم‌ها هیچ فایده‌ای نداره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!