بچه ها شما وقتی میخواستین عضوبشین رمز عبورو چکار کردین؟من آموزش بقیه رو دیدم ،میگفتن باید یه چیزدلخواه بزنم.حالا من هر چی میزنم میگه قبلا انتخاب شده.چه اینو بزنم 123456 چه اینو lgJFG$@^fjfkb.ترو خدا جواب بدین من میخوام عضو تستچی شم
آدم موفق کسیه که میتونه با آجر هایی که بقیه به طرفش پرت میکنن یه بنای محکم بسازه . بدان که من خیلی آدم پیری نیستم،بقیه پیرم کردن!اگه گفتی سمپاد مخفف چیه؟سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان؟نخیر،سازمان منگلان پرتاب شده از دبستان!توجه:درخواست دوستی مرد رو رد میکنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تستچی جاییه که بقیه توش تست میذارن حالا هرچی میخواد باشه میتونه تست ام بی تی آی باشه میتونه این باشه که مثلا چقدر فلان شخصیترو میشناسی.
سنم معلومه؟نمیخواستم معلوم باشه
آدم موفق کسیه که میتونه با آجر هایی که بقیه به طرفش پرت میکنن یه بنای محکم بسازه . بدان که من خیلی آدم پیری نیستم،بقیه پیرم کردن!اگه گفتی سمپاد مخفف چیه؟سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان؟نخیر،سازمان منگلان پرتاب شده از دبستان!توجه:درخواست دوستی مرد رو رد میکنم