2777
2789
عنوان

به نظرتون حق دارم ناراحت باشم یا بیخودی حسودی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 68 پست
بنظرم باید میرفتی منم حرصم گرفت والا این چه کاری بوده کرده دختره بی شخصیت آویزون چجوری روش شده عکس پ ...

پسرعمش میشه 

پسرعمه دختر دایین

مامانش خیلی جادو جنبل کرده بود اینو بگیره دختر خالش گفت

کاربر قدیمی هستم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق اطلاعات خودت، دختره چشمش به نامزدته وگرنه اینکارش بی معنیهتو هم تو روش بخند. جلو اون بیشتر با نا ...

بعد باید از این دخترای این مدلی بیشتر ترسید، ظاهرا با تو خوبن بعد حرکات عجیبی نشون میدن

همه دخترا بطور ذاتی میدونن یه دختر چقدر رو نامزدش حساسه و خوشش نمیاد یه دختر دیگه عکسشو استوری کنه

نه من اینطوری نمیکنم تو جمع اونا معذبم

ببین یه چی بگم این دختر خاله شوهرم از کرمان میاد تا اینجا بعد اتوبوس رو جوری میگیره که اصولاً شبا برسه یه بار از قصد اینجا پیاده نشده بود رفته بود تا تقریبا ۴۰ کیلومتر دورتر ساعت ۱ شب تا شوهرم بره بیارتش منم مادرشوهرمو راهی کردم ۳ نفری رفتیم دنبالش قیافش اون لحظه دیدنی بود 😂😂من حتی معذب هم باشم حتی رو به موت هم باشم میدونو واسه همچین آدمایی خالی نمیکنم 😂😂

تعریف من از عشق همان است که گفتم در بند کسی باش که در بند (حسین ع) است  اگرباهات بحث نمیکنم فقط واسه اینه که خیلی تنبلم    وگرنه جوابایی دارم بیاوببین  

من دختر خاله پارتنرم یه مدته رفته بود تو نخش(خیلی رابطشون صمیمی نیست شاید در سال دو سه بار همو ببینن اونم عیدی چیزی..)

مثلا بهش زنگ یه سری  بیا یخچالمونو جا به جا کنیم (حالا خودش بابا داشت) بعد به زور نگهش داشته بود که فیلم دانلود کردم بیا فیلم ببینیم بعد موقع فیلم دیدن نشسته بود جفتش بعد دستشو گرفته بود و سرشو گذاشته بود رو شنوشو ...

اون زمان که اینو برام تعریف کرد هنوز تو رابطه نبودیم ولی خب میدونستیم در اینده قراره بریم تو رابطه 

اون زمانم دختر خالش هی اینستا به این پیام میداد و ... 

پارتنر منم دید من خوشم نمیاد ( خودم واکنشی نشون ندام فقط چند تا سوال پرسیدم)دیگه جوابشو نمیداد یا لایک میکرد یا چند بار رفت خونشون به من  میگفت برم ناراحت نمیشی و ... اینا 

میرفتم همش بهم پیام میداد وقتی اونجا بود(و دختر خالش همچنان اصرار که بمون فیلم جدید پیدا کردم) خیلی زودم برمیگشت یه مدتم بهش میگفت ابجی😂

دیگه دختره کلا بیخیال شد