2777
2789
عنوان

بیرون رفتن دانشجویی بیاین بگین اینطوری بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 67 پست
آره ولی من و دوستم ازشون بزرگ تریم ، به نظر نمیاد پسرای بدی باشن ، یه جورایی درسخون های کلاسمونن و ا ...

آدم از داداش خودشم سر درنمیاره عزیزم چه برسه به غریبه

از ظاهر آدما هیچ چی مشخص نمیشه

اصلا بر فرص آدم بدی نباشه ، همین رابطه باعث میشه کم کم به یه جاهایی آدم کشیده بشه که عمراااا فکرشم نمیکرد 

رابطه بین دو تا جنس مخالف همینه ، دو تا آدمی که غریزه دارن و سالمن

برای همینه‌ که خدا گفته نامحرمه 

حالا خودت انتخاب کن ببین چه راهی درسته

ببین من تو زندگیم اگه جایی باشه که هیچ چی هم ندونم ، با خودم میگم به خدا اعتماد کن اون میدونه ، میخوای خوشبخت بشی بهش اعتماد کن میخوای بدبخت بشی بهش اعتماد نکن

اابته که خودش کمک کرده و میکنه

خدا هم که گفته با نامحرم در حد ضرورت حرف بزن فقط

شوخی با نامحرم حرامه

تو پاک زندگی کردی عزیزم ، همینجوری ادامه بده که داری دذست میری😍

احیانا خودم روی یکی شون کراشم😅 دو ترمه کاملا رسمی دارم باهاش برخورد میکنم طوری که همه به اسم کوچیک ...

ببخشید،

یه سوال،

واقعا خانم ها اگه از کسی خوششون بیاد،

باهاش سرد رفتار میکنن  جوری که طرف فکر کنه که ازش متنفر هستن و میلی اصلا به دیدنش هم ندارن؟

چون چنین احساسی از تاپیک هایی که اینجا گذاشته میشه گرفتم،

اگر در جایی انسان های کوچک سایه های بزرگ داشتند، یعنی خورشید انجا در حال غروب هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولیم . یکم شاید خشک ب نظر بیام.‌ولی نیستم.‌ در واقع ی مقدار زشتم برا همون 💔💔💔💔🖤کسی آخه منو د ...

ای کاش نزدیک بودی با خودم دوست میشدی،کدوم شهری خواهری؟

بلاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه آرامش است عاقبت اضطراب ها...🌱
ای کاش نزدیک بودی با خودم دوست میشدی،کدوم شهری خواهری؟

شاهرود عزیزم 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

ببخشید،یه سوال،واقعا خانم ها اگه از کسی خوششون بیاد،باهاش سرد رفتار میکنن جوری که طرف فکر کنه که از ...

نمیشه گفت سرد ولی خب خودم به شخصه تا مطمئن نباشم به طرف خیلی هم گرم نمیگیرم 

کلا بدترین حس برای یه دختر اینه که نادیده گرفته بشه برای همین ترجیح میدن اون اوایل سرد برخورد کنن هرچند تو دلشون از طرف خیلی خوششون بیاد