2777
2789
عنوان

بیرون رفتن دانشجویی بیاین بگین اینطوری بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 67 پست
عه چه جالب ، اکیپ تون چطوری بود؟ چطوری باهم برخورد میکردین؟ آخرش چی شد؟

چنتا دختر پسر چشم و دل سیر و باجنبه بودیم به هم اعتماد داشتیم کلی تفریح و پیک نیک میرفتیم باهم و هیچ فازیم بینمون نبود.اخرشم دانشگاه تموم شد الان من یه شهر دیگه ارشدمیخونم یکی دیگم از دخترا شهردور ازدواج کرد رفت.بقیه هرازگاهی همو میبینن هنوز

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
ترم دو خیلی زوده برای اینکه با پسرا مچ شی اگه گروهتون کلی دختر پسر باشه خوبه. اما دوتا دختر دوتا پسر ...

عه🤔 ، خب چی میخوان؟ 

دوستم همین چند وقت پیش با یکی کات کرده فکرنکنم روی اونا فاز داشته باشه 

ولی کلا من یه آدم بی تجربه ساده ام که در آستانه ۲۲ سالگی هنوز نمیدونم با آدما چطور برخورد کنم😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چنتا دختر پسر چشم و دل سیر و باجنبه بودیم به هم اعتماد داشتیم کلی تفریح و پیک نیک میرفتیم باهم و هیچ ...

چه خوب ، از کجا متوجه شدی چشم و دل سیرن؟ به جز باهمدیگه با اکیپ های دیگه بیرون میرفتین؟

مشکلش چیه برین

مشکلش اینه ۴ نفریم و من از یکی شون خوشم میاد ، در عین حال غرورم اجازه نمیده من پیشنهاد بدم بریم بیرون درحالیکه دلمم میخواد ولی مامانمم موافق نیست 

همینقدر بلاتکلیف😅🤦‍♀️

عه🤔 ، خب چی میخوان؟ دوستم همین چند وقت پیش با یکی کات کرده فکرنکنم روی اونا فاز داشته باشه ولی کلا ...

چی میخوان بنظرت میخوان وارد رابطه بشین 

شما دیگه خیلی ساده ای بنظرم عزیزم 

اخه کدوم دختری یهو میره تو کلاس یا تو چت و... بگه مثلا ممد و رضا شما بیاید با من و مریم (اسما الکیه) بریم بیرون ورق بازی 

یا اگه پسره بگه چرا باید بین این همه دانشجو به شماها بگه(بقول حبیب) 

مشخصه یه فازی این وسط هست حتی اگع رابطه۱۰۰٪نباشه یه حرفایی که شما در جریان نیستی ردوبدل شده که شروع رابطه اس

مشکلش اینه ۴ نفریم و من از یکی شون خوشم میاد ، در عین حال غرورم اجازه نمیده من پیشنهاد بدم بریم بیرو ...

اوه کراش بازیه😂

تو که اصلاااا نباید پیشنهاد بدی

برین بیرون چهار بار شاید یه چی دیدی بدت اومد تاحالا بعد ببینیم چی میشه یه خورده شل کن مرتیکه جرعت داشته باشه بیاد جلو ولی نه جوری که آویزون باشی

چی میخوان بنظرت میخوان وارد رابطه بشین شما دیگه خیلی ساده ای بنظرم عزیزم اخه کدوم دختری یهو میره تو ...

پس چطوری در عین حال با همه دخترا هم اکیپی بیرون میره؟ یا من واقعا گیجم یا اون براش اهمیتی نداره با کی باشه 

ولی چتاشو با دوستم خوندم آره یکم زیادی صمیمی جواب میداد ، مثلا قربونت و این حرفا 

اوه کراش بازیه😂تو که اصلاااا نباید پیشنهاد بدیبرین بیرون چهار بار شاید یه چی دیدی بدت اومد تاحالا ب ...

خیلی رفتیم بیرون و خیلی رفتارای عجیب داره ، با همهههه تاکید میکنم همه گرم میگیره و حرف میزنه ، قیافه و قد هم نداره فقط بانمکه و همین جذابش کرده و واقعا خودمم با این انتخابم برای خودم متاسفم ولی خب🤣🤦‍♀️ 

چطوری شل کنم؟

خیلی رفتیم بیرون و خیلی رفتارای عجیب داره ، با همهههه تاکید میکنم همه گرم میگیره و حرف میزنه ، قیافه ...

خب ممکنه خون گرم باشه

اوخی😂

نمبدونم تو چطوری که شاید شل باشی ولی یه خورده شوخی کن یه خورده راحت تر حرف بزنی رسمی نباشی

اکیپ فرق داره تو اکیپ کلی دختر پسر هست نه دوتا دختر دوتا پسر

آره ولی بازم این پیشنهاد چهارتایی از طرف دوستم بود و اونا خیلی استقبال کردن و قبلا خیلی میگفتن بریم ولی کلا یه بار رفتیم که اونم من و یکی از پسرا ساکت بودیم عملا دوستم و اون پسر اجتماعیه حرف میزدن

خب ممکنه خون گرم باشهاوخی😂نمبدونم تو چطوری که شاید شل باشی ولی یه خورده شوخی کن یه خورده راحت تر حر ...

خیلی زیاد اصلا این بشر رو ولش کنی با عالم و آدم حرف میرنه ، من حقیقتا همیشه با همه رسمی بودم ، الان یهو باهاش گرم بگیرم یه حالی نیست؟😅

آره ولی بازم این پیشنهاد چهارتایی از طرف دوستم بود و اونا خیلی استقبال کردن و قبلا خیلی میگفتن بریم ...

میدونم کلا یا دوستت گفته یا اون پسره به این ادمام اجتماعی نمیگن که با پسری که تازه چند ماهه دیدیش هی بری بیرون و گرم بگیری 

حتی اگه شما ساکتم باشی این بیرون رفتن برنامه ریزی شده بازم هرجور راحتی 

اما شاید شما الان فک  کنی اون پسرا خیلی خوبن و اقعا از نظرش.ن شمام خیلی خوبی اما هنوزم تو مصاحبها که ببینی متوجه میشی که پسرا با دخترایی که فوری در باغ سبز نشون میدن و میرن میان قصد رابطه جدی ندارن(خیلی کم پیدا میشن با اینقدر به سرعت صمیمی شدن کسی جدی بخوادت) پس اگه میخوایش واقعا یکم خودتو دست بالا بگیر که به دست اوردنت سخت باشه و ازت گذشتنم سخت

چون الان ترم دو بری با دوتا پسر بشینی ورق بازی ته خز بازیه اون باید اینقدر تورو سخت ببینه که با کلی درخواست ازت بخواد که میشه یه قهوه یا نوشیدنی باهم بخوریم نه اینقدر بی مرز که بدون هیچ شناختی بگه بریم ورق بازی