2777
2789
عنوان

وام ازدواج

81 بازدید | 9 پست

کسی جدیدا وام ازدواج گرفته؟ راست میگن که میخان وام ازدواج رو کلن بردارن؟ 

بنده خدا شوهرم الان از مهر ثبت نام کرده هنوز نوبتش نشده 49تا هنوز جلوش همه ش تقصیر من بود که زودتر ندادم از طریق ربات ثبت نامش کنن 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

برا من که یک سال و چهار ماه طول کشید تا وامم رو بدن خدا نگذره ازشون 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
برا من که یک سال و چهار ماه طول کشید تا وامم رو بدن خدا نگذره ازشون

گرفتی؟ 

من خودم زود شد کلن 2ماه طول کشید ولی برا شوهرم خیلی بدجور شد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرفتی؟ من خودم زود شد کلن 2ماه طول کشید ولی برا شوهرم خیلی بدجور شد

آره گرفتم خودم و شوهرم با هم گرفتیمش 

جفتمون هم تو یک بانک ثبت نام کردیم 

جفتمون هم یک سال و چهار ماه صبر کردیم تا وام رو بدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آره گرفتم خودم و شوهرم با هم گرفتیمش جفتمون هم تو یک بانک ثبت نام کردیم جفتمون هم یک سال و چهار ماه ...

خیلی اذیت میکنن جدیدا 

کاری کردن که ما فقط وسایل ضروری رو برا جهیزیه گرفتیم فقط اومدیم سرخونه زندگیمون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی اذیت میکنن جدیدا کاری کردن که ما فقط وسایل ضروری رو برا جهیزیه گرفتیم فقط اومدیم سرخونه زندگیمو ...

آره عزیزم ما هم همین کارو کردیم 

با یه ماشین لباسشویی و تلویزیون اومدیم سر خونه زندگیمون 

نمیشد دیگه عقد بمونیم بعد هفت هشت ماه بعد عروسیمون واممون در اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره عزیزم ما هم همین کارو کردیم با یه ماشین لباسشویی و تلویزیون اومدیم سر خونه زندگیمون نمیشد دیگه ع ...

مقصر خودمم هستم همون موقع که وام خودم ثبت نام کردم باید سریع از طریق ربات شوهرمم ثبت نام میکردم الان اومده بود دیگه.. خونه از خودتون؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مقصر خودمم هستم همون موقع که وام خودم ثبت نام کردم باید سریع از طریق ربات شوهرمم ثبت نام میکردم الان ...

نه عزیزم خونه مال خودمون نیست 

اما مستاجر هم نیستیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم خونه مال خودمون نیست اما مستاجر هم نیستیم

خب خداروشکر بازم خوبه تو این شرایط سخت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم خونه مال خودمون نیست اما مستاجر هم نیستیم

ما هم از بابت خونه خداروشکر خیالمون راحته الهی شکر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40