2777
2789

بگو

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معجزه شکر گذاری

یه دفتر برمیدارن بعد توش شکر گذاری می‌کنین و این مدلی چیزای که دارین نعمت هاتون می نویسد بعد چیزای که میخواهین براتون اتفاق بیفته و داشته باشین خدایا شکرت که .....(چیزی که دارین یا مخواهین داشته باشین )

واقعا خیلی جوابه شروع کنین معجزه رو توی زندگی تون می بینید همه از بس ناشکری کردیم و دورمون پر انرژی منفی شده این طور هم نعمت هاتون و داشته هاتون می بیند هم روزی و برکتتون بیشتز میشه من نکات راجب شکرگذاری این پایین براتون می زارم

مواردی که توی شکر گذاری ازش می تونید استفاده کنید

مورد اول لیست خواسته‌ها و آرزوه‌های زندگی

مورد دوم فهرستی از نعمت‌ها 

مورد سوم علت شکرگزاری

مورد چهارم در آخر همشونو بخونید 

بگید خدایا شکرت

من هر روز این کار انجام میدم 10 مورد می نویسم بستگی داره به خودتون ولی سعی کنید استمرار داشته باشین تا نتیجه رو ببینید 

واقعا خیلی جوابه شروع کنین معجزه رو توی زندگی تون می بینید همه از بس ناشکری کردیم و دورمون پر انرژی ...

گفتن دکر الحمد لله کما هو‌اهله هم عالیه

بعنی خدایا شکرت انطور که تو‌برازنده انی

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

اره عزیزم ممنون عزیز دقیق بهم میگین چی بنویسم چون تاحالا ننوشتم نمیدونم

خدایا شکرت با فلان شخص ازدواج میکنم خدایا هر چه برایم صلاح و مصلحت می بینی فراهم اور 

زمان که تو میگی نه من چیزی که تو می خواهی نه من 

خدایا شکرت 

این جملات که برات نوشتم جملات کلیدین ایشلا به صلاحت باشه اون فرد و نتیجه ببینی و ازدواج کنی باهاش