2777
2789

کشور ما قدمت 2500 ساله داره. فرهنگ غنی، تو هر کوچه و خیابون و شهر و دیاری یه اثر تاریخی هست. تخت جمشید رو داریم به اون قدمت و عظمت. حافظ وسعدی...

اینا رو که همه می دونن

حالا چرا باید به ما بگن عصبانی ترین مردم دنیا؟

اینجا مخاطبان زیادی داره . همه مردم ایران اینجا جمع نیستن ولی اینا رو می گم برای همین دوستانی که اینجا جمعیم. که یه تغییر هر چند کوچیک ایجاد کنیم.بیایین از خودمون شروع کنیم. اصلا از خودم شروع می کنم

من واقعا عصبانی می شم و با کسانی که تو صف نونوایی. عابر بانک یا .... بخوان جلو بزنن با عصبانیت برخورد می کنم: نباید از حق خودمون بگذریم اما همینو می شه با یه لبخند به طرف مقابل فهموند . لبخند هر چند الکی. مثلا یه لبخند بزنیم و بگیم : ببخشید نوبت من بود...

نیاز نیست حتما برخورد تهاجمی داشته باشم...

شماها چی؟ آیا از این دست موارد براتون پیش اومده؟ شما هم عصبانی می شین و بد برخورد می کنید؟ راه حلتون برای بهتر شدن رفتارمون تو این مواقع چیه؟

واقعا حیفه که ایرانی باشیم و عصبانی... نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداییش خیلی زود تصمیم میگیریم و ری اکشن نشون میدیم

آره. منم همین جورم. ولی تصمیم دارم خودمو عوض کنم... فوتبال اروپا رو دیدی؟ به تیم مقابل باختن ولی براشون دست می زنن و تشویقشون می کنن و اونا رو بغل می کنن

واقعا نباید ازشون یاد بگیریم؟

بيشتربه خاطر شرايط زندگي تواين دوره هست مردم ازنظراقتصادي تحت فشار هستن ساعت كاري ومشغوليت هاي ذهني زياده ياازصبح تاشب سركارن بعدازخستگي عصبين ياازبيكاريوزيادتوخونه نشستن بعدم تفريحات خوب وارزون كه همه مردم بتونن ازش استفاده كنن كمن وكسي نميتونه انرژي هاشوتخليه كنه

والا من مردم کل جهان و ندیدم که بخوام این حرف و باور کنم ایرانی ها عصبانی ترین مردم جهان اند....انکار نمیکنم که خیلی جاها عصبانی میشم که میتونیم مشکل و طور دیگه حل کنیم ولی این لقب یک خرده سنگین 

کی همچین حرفییی رو زده برم حسابشو برسم😠😠😠

ماخیلی هم خوش اخلاقیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏