2777
2789

دعای فرج رو براشون بخونیم و از خدای بزرگ بخوایم تا ظهورشون فرا برسه و آقامون بیان و ما رو از غم نجات بدن الهی آمین🤲🤲🥰🥰 

إِلٰهِی عَظُمَ الْبَلاءُ، وَبَرِحَ الْخَفاءُ، وَانْکَشَفَ الْغِطاءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ، وَضاقَتِ الْأَرْضُ، وَمُنِعَتِ السَّماءُ، وَأَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ إِلَیْکَ الْمُشْتَکیٰ، وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَالرَّخاءِ.

خدایا گرفتاری بزرگ شد و پوشیده بر ملأ گشت و پرده کنار رفت و امید بریده گشت و زمین تنگ شد و خیرات آسمان دریغ شد و پشتیبان تویی و شکایت تنها به جانب تو است، در سختی و آسانی تنها بر تو اعتماد است،

اللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ، وَعَرَّفْتَنا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَرِیباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ.

خدایا! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست آن صاحبان فرمانی که اطاعتشان را بر ما فرض نمودی و به این سبب مقامشان را به ما شناساندی، پس به حق ایشان به ما گشایش ده، گشایشی زود و نزدیک همچون چشم بر هم نهادن یا زودتر،

یَا مُحَمَّدُ یَا عَلِیُّ، یَا عَلِیُّ یَا مُحَمَّدُ اکْفِیانِی فَإِنَّکُما کافِیانِ، وَانْصُرانِی فَإِنَّکُما ناصِرانِ.

ای محمّد و ای علی، ای علی و ای محمّد، مرا کفایت کنید که تنها شما کفایت کنندگان منید و یاری ام دهید که تنها شما یاری کنندگان من هستید،

یَا مَوْلانا یَا صاحِبَ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی أَدْرِکْنِی، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ.

ای مولای ما ای صاحب زمان، فریادرس، فریادرس، فریادرس، مرا دریاب، مرا دریاب، مرا دریاب، اکنون، اکنون، اکنون، با شتاب، با شتاب، با شتاب، ای مهربان ترین مهربانان به حق محمّد و خاندان پاک او. آمین یا رب العالمین 🤲🤲💖💖 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه باید بگم دو تا جمله ی شرک آمیز توی دعات دیدم اول اینکه  گفتی ای محمد ای علی مرا کفایت کنید که شما دو نفر تنها کفایت کننده و یاری رسان من هستید باید در جواب این بگم که تنها کفایت کننده و یاری رسان خداوند متعاله پس جای خدا شریک قرار دادی گفتی ای محمد ای علی تنها کفایت کننده من شما ها هستید و شرک دوم اینکه به جای اینکه از خدا کمک بخوای و به خدا بگی فریادرس  میگی ای مهدی فریادرس در صورتی که تنها فریادرس خداونده دوست عزیز بزرگ ترین گناه شرکه و شرک به هیچ عنوان بخشیده نمیشه آیه ی قرآن داریم که خدا میگه مشرک هیچچچ وقت حتی بوی بهشت رو هم نمیتونه استشمام کنه و بهشت بر او حرام میشه

اول از همه باید بگم دو تا جمله ی شرک آمیز توی دعات دیدم اول اینکه گفتی ای محمد ای علی مرا کفایت کنی ...

عزیز دلم شرمنده ولی من توی نت زدم دعای فرج با معنیش بود 

نمیدونستم خوب فکر کردم همین معنیش هستش 

خدایا منو ببخش بابت گناهی که کردم😔😔 

استغفرالله ربی و اتوب الیه 

عزیز دلم شرمنده ولی من توی نت زدم دعای فرج با معنیش بود نمیدونستم خوب فکر کردم همین معنیش هستش خدایا ...

اول از همه خدا عرب که نیست که فقط بخوای عربی دعا کنی میتونی بگی خدایا خداوندا ای خالق آسمان و زمین ای کسی که پدر ما را از تکه گلی آفریدی ای مالک و پرودگار و تدبیر دهنده ی جهانیان به حق یگانگی و بزرگی و خالقیت خودت ظهور امامان را آسان فرما (اینجوری اصل توحید رو به جا آوردی 😊) خوشحال شدم که تونستم آگاهت کنم 🌹

اول از همه خدا عرب که نیست که فقط بخوای عربی دعا کنی میتونی بگی خدایا خداوندا ای خالق آسمان و زمین ا ...

درسته خدا برای همه است 

لطفا اگه اعتقاد ندارید نیاید تاپیک من با احترام 

امام ها که هستن 

درسته خدا برای همه است لطفا اگه اعتقاد ندارید نیاید تاپیک من با احترام امام ها که هستن

دوست عزیز ربطی به اعتقاد داشتن یا نداشتن نیست مگه وظیفه ی هر مسلمانی امر به معروف و نهی از منکر نیست؟ بنده خدمت شما عرض کردم که این دعایی که آوردی توش دو تا شرک به خدا بود منکه دشمن اهل بیت نیستم من فقط نمیخوام کسی جایگاه و شان خدا رو پایین بیاره 

اول از همه خدا عرب که نیست که فقط بخوای عربی دعا کنی میتونی بگی خدایا خداوندا ای خالق آسمان و زمین ا ...

زیر سوال بردن دعای فرج شده آگاه کردن😂😂😂

شمانگاه خیلی سطحی به دعا دارین متاسفانه . بهتره بیشتر مطالعه کنید من بچه کوچیک دارم وقت تایپ ندارم

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

زیر سوال بردن دعای فرج شده آگاه کردن😂😂😂شمانگاه خیلی سطحی به دعا دارین متاسفانه . بهتره بیشتر مطال ...

من با استدلال و دلایل این دعا رو زیر سوال بردم و حتی اگر بخواید براتون آیات قرآن هم میارم شما اگر میتونید ثابت کنید که اون دو چیزی رو که من شرک خوندم شرک نیست و با توحید مشکلی نداره اتفاقا بسیار هم خوشحال میشم اگر بتونید از این دعا دفاع کنید و ثابت بکنید که اون دو چیز شرک نیست