2777
2789
عنوان

به نظرتون شکمم خیلی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 46 پست
خراب نیس،همین الان یکی عکس فرششو گذاشت

خرابه هنوزم درست نشده

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

با تخم مرغ آبپز کوچیک میشه ؟

ابدا😐🤣

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی جون کالری مصرفیتو بیار پایین زود شکمت کوچیک میشه

۲۰۰ تا ۵۰۰ کالری کمتر از کالری تثبیتت

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
سخت بود زایمان سزارین ؟

منی ک دوتا زایمان سزارین داشتم میگم اصلا

البته برو بیمارستان خصوصی 

از اولم تحت نظر ی دکتر خوب با تجربه باش برو خودش عملت کنه 

سزارین ب دکترت بستگی داره خیلی 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
منی ک دوتا زایمان سزارین داشتم میگم اصلاالبته برو بیمارستان خصوصی از اولم تحت نظر ی دکتر خوب با تجرب ...

من قبلا طبیعی بودم 

می‌خوام سز 

بشم قبول نمی کنن

عزا گرفتم 😮‍💨😮‍💨

معجزه شکر گزاری...

نه میگم بعد زایمان اومدی خونه سخت بود درد خیلی داشت ؟

عزیزم زایمان که کردم یکماه بیمارستان بستری بودم....کرونای هشتاد درصد داشتم....درد بعد زایمان شکم رو یادم نیست اصلا اینقدر که حالم بد بود

⁦♥️⁩