2777
2789

من میخوام برای برادرزادم که ماه بعد وارد ۷سال میشه یه تیشرت و شلوارک بخرم اینترنتی. خودم بچه ندارم آشنانیستم مادرشم مرحوم شده،  خودش نزدیکم نیست اندازه هاشو نمیدونم.لاغر و ریزه هست وزنش ۱۸ کیلوعه. نمیدونم چه سایزی بخرم .

نوشته 

سایز ۱ عرض ۳۸ قد ۳۶ قد شلوارک ۴۵ 

سایز ۲ عرض ۳۹ قد ۳۸ قد شلوارک ۵۱

سایز ۳ عرض ۴۱ قد ۴۴ قدشلوارک ۵۶ 

سایز ۴ عرض ۴۳ قد ۴۸ قدشلوارک ۶۵ 

دوسانت هم آبرفت در نظر گرفته بشه.

برو از پیجش بپرس

ولی نگو برای ۷سال میخوام

بزرگتر بگیر

مثلا بگو برای ۹-۱۰سال میخوام

چون کوچیک بهت میدن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جواب نمیدن سایت باید خرید کنم

این سایزها برای هفت سال کوچکه..نگیری..فوقش باید بلندی 50باشه.من دخترم هفت سالشه ی کم شکم داره و پره تپل نیس براش سایز55میگیرم ازاد باشه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دوستان پیجش جواب نمیده یعنی تا من منتظر جواب اونا باشم تموم شده. لینک گذاشته از سایت خرید کنیم

خب تو گوگل بزن سایز لباس مناسب سن ۸

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دوستان پیجش جواب نمیده یعنی تا من منتظر جواب اونا باشم تموم شده. لینک گذاشته از سایت خرید کنیم

بنظرم این سایز برای هفت سال کوچکه نگیر..من پسرم لاغره هنوز چهارسالش نشده بلندی45مبگیرم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...