2777
2789

دور از جون بچه هاتون ،پسرم یه خاطر عفونت ریه بستری شده خواستم بدونم بعد از این به بعد دیگه ریه ش خیلی حساس میشه و با دارو مشکلش اگه بازم مریض بشه حل میشه یانه ؟

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم 18 ماهگی 5 روز بستری شد

الان 7 سالشه. کلا بدن ضعیفی داره. زیاد مریض میشه و باید مرتب دارو بخوره. خیلی هم تب می‌کنه. مجبور شدیم یه ماه پیش لوزه‌شو عمل کنیم شاید کمتر مریض بشه. 

پسرم 18 ماهگی 5 روز بستری شدالان 7 سالشه. کلا بدن ضعیفی داره. زیاد مریض میشه و باید مرتب دارو بخوره. ...

خدا حفظش کنه ،پسرم من دقیقا همش مریض هست ابن اواخر که دیگه بدتر بستری شد 

دوقلوهای من ۶ ماهگی بخاطر برونشیت ریه، ده روز بستری شدند‌.الان ۸ سالشونه و خداروشکر بعد از بستری ، م ...

خداروشکر خدا حفظشون کنه

سلام پسرم هنوز دوماهش نشده بود به خاطر عفونت ریه بستزی شد بله تا۶ماه حساس بود اما الان دیگه نه

خدا حفظش کنه

خدا حفظش کنه ،پسرم من دقیقا همش مریض هست ابن اواخر که دیگه بدتر بستری شد

زنده باشی عزیزم

ان‌شاءالله پسر شما هم هر چه زودتر حالش خوب بشه

واقعا سخته بچه‌ای که مرتب مریضه. هم خودش در عذابه هم مادر 

زنده باشی عزیزمان‌شاءالله پسر شما هم هر چه زودتر حالش خوب بشهواقعا سخته بچه‌ای که مرتب مریضه. هم خود ...

خیلی ممنون🌺 بله دقیقا 

پسر منم سرفه خلطی و تب داره. دو روز پیش دکتر صدای ریه ش گوش داد چیزی نگفت، تب پسر شما شدیده؟مشکل گوا ...

ببین پسرم ۱۰ روز تب داشت قطع میشد وبازم دوباره  تب میکرد .داروهای خوراکی دیگه اثر نداشت براش تا دکتر با گوشی معاینه کرد گفت کمی ریه دیگر هست بعد دستور بستری داد عکس گرفتن مشخص شد ریه درگیر شده  سرفه تک سرفه خلط دار داشت وسر درد بی حالی و بی اشتها 

ببین پسرم ۱۰ روز تب داشت قطع میشد وبازم دوباره تب میکرد .داروهای خوراکی دیگه اثر نداشت براش تا دکتر ...

پسر من از پنج شنبه تب داره. یعنی اولین علائمش گفت دندونش درد میکنه بعد من فهمیدم گلوش درد میکنه میگه دندونمه. شنبه بردیم دکتر صدای ریه شو با گوشی گوش داد چیزی نگفت. فقط گفت گوشش قرمزه و ته حلقش خلط هست آنتی بیوتیک داد. کوآموکسی کلاو

پسر منم تک سرفه خلطی داره. خودمم چون مریص بودم و و از ریه و سینوسام عفونت میاد میگم نکنه اینم ریه ش هست