2777
2789
عنوان

کسی بوده بچه ش به خاطر عفونت ریه بستری شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 21 پست
پسر من از پنج شنبه تب داره. یعنی اولین علائمش گفت دندونش درد میکنه بعد من فهمیدم گلوش درد میکنه میگه ...

نه نگران نباش پسرم من به آموکسی کلا حساسیت داشت نتونست بخوره داروی قوی هست مشکل پسرت برطرف می‌کنه 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبش شدید بود یا نه؟ با دارو قطع میشد تبش؟

تبش با دارو کمی پایین میومد ولی بدنش داغ بود و تا تایم داروی بعد تبش زودتر می‌رفت بالا .پسرم سه روز بستری شده 

نه نگران نباش پسرم من به آموکسی کلا حساسیت داشت نتونست بخوره داروی قوی هست مشکل پسرت برطرف می‌کنه

انشاالله دعا کنید براش. خدا به پسر شما هم سلامتی بده برای سلامتی پسرتون حمد و آیت الکرسی میخون

تبش با دارو کمی پایین میومد ولی بدنش داغ بود و تا تایم داروی بعد تبش زودتر می‌رفت بالا .پسرم سه روز ...

پسر من تبش که میاد پایین لرز میکنه.اینم تا ۶ ساعت دارو اثر نداره .

و اینکه خیلی نفخ داره. نمیدونم میگم نکنه عفونت گوارشی داره.

فردا دوباره میبرم دکتر

انشاالله دعا کنید براش. خدا به پسر شما هم سلامتی بده برای سلامتی پسرتون حمد و آیت الکرسی میخون

خیلی ممنون خدا به پسر شمام سلامتی بده و حفظش کنه

پسر من تبش که میاد پایین لرز میکنه.اینم تا ۶ ساعت دارو اثر نداره .و اینکه خیلی نفخ داره. نمیدونم میگ ...

یه دکتر دیگه ببر عزیزم خیالت راحت بشه ان شااله که  مشکلی نیست