entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده! I'm not a freak I just thaught it was carnival! /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه، یه ایل چشمشون به منه♡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هفته پیش رفتم 230 بود متخصص زنان . درمانگاه برو مطب خصوصی نرو.
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
نه روال معمولش اینه که واسه دیدن جواب دیگه ویزیت نمیگرفتن
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
قبول دارم بعضی دکترها بد شدن ولی چرا هرگز از آرایشگرها گه یه رنگ میکنن خدا تومن کسی چیزی نمیگه؟ یا یه ارایش میکنن ۲۴ ساعت همنمیمونه ولی خداتومن پول میگیرن همه هم راضین
اوضاع خیلی خرابه من تنبلی تخمدان دارم هرماه که دکتر میرم کم کم با داروهام و سونوم ویزیت ۲ میلیون باید داشته باشم اگه کم نیارم
مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️