2777
2789
عنوان

تبلیغ کننده های دکترای بی سواد در نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 22 پست
الان نگن هی میگه قارونی، ولی تا جایی که میدونم اگه انحراف و بیمه تکمیلی داشته باشی مناسب در میان برا ...

خودم پارسال عمل کردم الان واس شوهرم می‌خوام ی چنتا کلینیک مبلغاشون 30تومن گذاشتن ب نظرت کارشون خوب نیست ؟

خستم.....
خودم پارسال عمل کردم الان واس شوهرم می‌خوام ی چنتا کلینیک مبلغاشون 30تومن گذاشتن ب نظرت کارشون خوب ن ...

نمیشه قطعی گفت که خوبن یا بد

باید خیلی در تحقیقاتتون حساسیت به خرج بدید

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام روزتون بخیر 

خیلی ممنون از تاپیک های مفیدتون که آدمو آگاه میکنه 

من می خوام‌بینیم رو عمل کنم و دارم طبق لیست شما میرم جلو 

الان یه دکتر رو پیدا کردم به اسم مهدی صباغی

تا الان خیلی سرچ کردم چیز بدی ازش ندیدم 

ولی خب شهرستانم نمی تونم برم تو مطبش زیباجوهاشو ببینم 

شما درموردش اطلاع دارین ؟

یااگر کسی پیشش عمل کرده تجربه شو بگه

سلام روزتون بخیر خیلی ممنون از تاپیک های مفیدتون که آدمو آگاه میکنه من می خوام‌بینیم رو عمل کنم و دا ...

سلام خواهش میکنم کار خاصی نکردم....
توصیه بنده به شما، در صورت امکان در شهر خودتون جراح خوب پیدا کنید و در غیر اینصورت در تهران اگر کسی رو پیدا کردید بدونید که تهران پر از دکترایی هست که واقعا قابل اعتماد نیستن
شما اگر بخواید در تهران جراحی کنید باید رفت و امد حداقل 7- 8 بار رو در نظر بگیرید قبل جراحی بعد جراحی و چک اپهای احتمالی ضروری یا غیر ضروری... اصلا به حرف هیچ کس حتی من ، در هیچ پلتفرمی حتی اینجا ، اعتماد نکنید حتما طبق توصیه هایی که به دوستای دیگه کردم با چشم خودتون دنبال زیباجوهای واقعی نه تبلیغاتی دکتر مورد نظرتون باشید عکس قبل و بعد عملشون رو با بینی فعلی خودتون مقایسه کنید و تشابه ها رو پیدا کنید ...
امیدوارم جراح خوب پیدا کنید و به نتیجه دلخواهتون برسی

خیلی خیلی ممنون از راهنمایی صادقانه‌تون شما خودتون عمل کردین؟

من هنوز نه ... تصمیم داشتم پاییز امسال جراحی کنم ولی بخاطر شرایط جنگی که بوجود اومده فعلا منصرف شدم