2777
2789
عنوان

ی خواستگار خیلی وحشی

375 بازدید | 19 پست

من یدونه دارم که متاسفانه هم شمارم رو داره هم آدرس خونه رو ،بعد از دیدار و مناسب نبودن هم بعد کلی تهدید که اگه با پسری دیگ ببینمت ازدواج کنی میکشمت  از همه جا بلاک کردم موضوع اینه با ی شماره دیگ پیام داده و من خیلی میترسم از این خط بلاک کنم ی بلایی سرم بیاره امکان رفتن ب پلیس و شکایت هم ندارم چیکار کنم؟

خانواده ت در جریانن؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دیدم اوضاع خراب تر شد باشه

من موردی دیدم پسره برای اینکه دختره رو مجبور به ازدواج کنه بهش تجاوز کرده 

قبل از اینکه کار به جاهای باریک بکشه شکایت کن 

یا به خانواده ات اطلاع بده

گور بابای حرف مردم 

من موردی دیدم پسره برای اینکه دختره رو مجبور به ازدواج کنه بهش تجاوز کرده قبل از اینکه کار به جاهای ...

میدونی این یکبار بهم گفت میدوزدمت و بلایی سرت میارم ک با من ازدواج کنی  ، چ گیری کردم

دوبار ب خواستگاری اومده

خاتواده در جریان رفتارا و تهدیدای الان هستن؟ کاری نکردن؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

میدونی این یکبار بهم گفت میدوزدمت و بلایی سرت میارم ک با من ازدواج کنی ، چ گیری کردم

این آدم ازش همیچین کاری برمیاد 

اگه بهت تجاوز کنه که بدتر آبروت میره تا اینکه از این وحشی شکایت کنی

همین مردمی که نگران حرفشونی اگه بهت تجاوز کنه میگن دختره عرضه نداشت از خودش دفاع کنه و به پلیس بگه 

منطقی فکر کن 

به خانوادت بگو تهدیدت کرده تا حواسشونو جمع کنن

کدوم استانی؟ 

با پدرو مادرت حرف بزن تا بتوپن بهش

خواهر منم یه خاستگار داشت که چند بار اومدن خاستگاری بعد خواهرم از گذشته ی پسره با خبر بود مثلا اهل همه چی بود حتی زن خراب میبرد ویلا و این حرفا بعد از لحاظ ظاهری و مال هم خییلی داغوون بود حالا با این اوضاعش یه قول و قرارایی میداد که مثلا نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره و خوشبختت میکنم خونه میخرم میزنم به نامت و این حرفا اصلا نمیدونست عشق چیه هیچکی بهش زن نمیداد ازبس داغوون بود.. 

بعد تهدید کرده بود که اگه بهم بله نگی هر دومون رو میکشم اسید میریزم رو صورتت و اینا آبجیمم به بابام گفت بابامم زنگ زد بهش گفت آشغال کثافت ده بار ردت کردیم برو گمشو دیگههه اونم دید بابام در جریانه ترسید و رفت