2777
2789

یه خانم که هزاران مشکل رو تحمل کردن و شجاعانه تصمیم به جدایی گرفتن حالا با حقوق و مزایا یا خیر (اکثرا 👈خیر) 

حق زندگی دارن 

هیچ خانمی دلش نمیخواد زندگیش بپاشه من تعجب کردم از این حجم بالای نادانی تعصب و افراطی‌گری اونم از سمت همجنس خودمون 

اگر این خانم با یه آقای بالای 50 سال با همین شرایط ازدواج کنن جامعه ما راضی میشه؟ 😐

اگر برعکس بود همه به به میکردن و دختر 17 18 ساله رو تو طبق تقدیم مردی با این شرایط میکردن 

چون جامعه ما مرد سالار و زن ستیز ✅

تو خانواده هایی که به خودشون اجازه دخالت تحت عناوینی چندش آور 👈گواهی بکارت میدن از همون ابتدا تا الا ماشا الله ...... 

هر خانمی جز این خانم مطلقه هم باشه بدبخت تو این نوع فرهنگها یا بهتره گفت بی فرهنگی.... 

افکار پوسیده و این دلهای سیاه با همین قضاوت های نادرست(همجنس خودمون) باعث میشن خانما تحت بدترین ظلم ها (کتک خیانت و... )بمونن بسوزن تباه بشن..... و در ادامه بچه ها... 

انقدر تارهای نادانی حسادت خودخواهی با افکار این مدل افراد تنیده که اصلا مفاهیمی مثل روشنفکری فمنیسم و.. حتی نمیتونن درک کنن...

خدا رو شکر خیالم راحت شد👈ایران هرگز پیشرفت نمیکنه حیف اسم جهان سوم برای ما 

استارتر اون تاپیک به من فرمودن شما هم این کاره ای😐

این کاره👈مطلقه 😐

باعث تاسف عمیقه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد