2777
2789
عنوان

پوست سیاه بهتره یا سفید

174 بازدید | 14 پست

میدونید دلیل اینکه خیلی ها پوست سفید رو دوست دارن برمیگرده به قانون به نژادی چند قرن گذشته؟

از اون زمان و اون قانون خیلی وقته گذشته ولی ما هنوز تو ناخوآگاهمون با این موضوع درگیریم 

بیایید ذهنیتمون رو عوض کنیم تا این موضوع رو به نسل بعدی انتقال ندیم دیگه 

اسم کاربری اون دوستمون رو که بابت رنگ پوستش ناراحت بودن یادم نیست اومدم بهت جواب بدم تاپیکت ترکید  

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

پوست سفید یه مزیتهایی داره یه عیوبی

مثلا مزیتش اینه اجزای صورت زیبا تر دیده میشن ،صورت بازتر دیده میشه همه رنگ مویی به آدم میاد و همه رنگ لباسی

عیوبش اینکه کوچکترین جوش و خال به چشم میاد ،در برابر آفتاب مقاومت کمتری داره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نمیکنم..چون از همون بچگی که نمیدونستیم نژاد وبرده داری و....چیه معمولا ادمهای سفید وخوشگل جذابت ...

ما معمولا ترس ها و ناراحتی های نسل های گذشته رو تو دی ان ایمون ذخیره داریم 

تو قانون به نژادی افرادی که قد بلند و سفید بودن رنگ موی بهتری داشتن چشمان درشت تر و خوش رنگی داشتن ژن بهتری دیده میشدن مورد تایید قرار میگرفتن و حق تولید مثل داشتن افرادی با رنگ پوست تیره قد کوتاه چشمان کوچیک و ...ژن بد شناخته میشدن و این ترس از شکل ظاهری اونجا تو وجود ما رخنه کرد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

پوست لاتینیا خوبه از پوست هندیا خوشم نمیاد نژاد پرستم نیستم رنگشو دوست ندارم ولی سیاه سیاه هم خوبه باز

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

این برمیگرده به نظر شخصی دیگران

مثلا یکی سفید دوست داره یکی سبزه

تو ایران چون اکثرا یا سبزن یا گندم گون و سفید به نسبت کمتره خبلیا دنبالشن

یا مثلا تو اروپا مردم میرن لب ساحل که برنزه کنن

چون اونجا اون رنگ پوست کمتره

در کل اینکه بگیم سفیدا خوشکلن سبزه ها زشت یکم دور از شخصیته

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش
پوست سفید یه مزیتهایی داره یه عیوبیمثلا مزیتش اینه اجزای صورت زیبا تر دیده میشن ،صورت بازتر دیده میش ...

حرف من اینه ما با هر رنگ پوستی جذابیت های خودمون رو داریم الان حدود یک قرن از قانون به نژادی گذشته اون قانون منسوخ شده ولی خود ما افتادیم به جون خودمون انگار داریم دوباره اون قانون رو برمیگردونیم 

این برمیگرده به نظر شخصی دیگرانمثلا یکی سفید دوست داره یکی سبزهتو ایران چون اکثرا یا سبزن یا گندم گو ...

بله موافقم فقط کاش هر کسی خودش رو همونطور که هست دوست داشته باشه

حرف من اینه ما با هر رنگ پوستی جذابیت های خودمون رو داریم الان حدود یک قرن از قانون به نژادی گذشته ا ...

واقعا نمیشه 

چون تو‌جامعی زندگی میکنیم ک ب کرار میشنویم ک 

فلانی زشت و سیاهه 

فلانی چقد سیاهه 

وای فلانی چقد سیاه شده 

من خودم ب شخصه پوستم سبزه اس 

خیلی اسیب دیدم 

با سی سال سن هنوز نتونستم کنار بیام بارنگ پوستم 

هرروز صب ب امید اینکع بیدارربشم ببینم سفید شدم 

هستم 

و بااینکه هیچوقت 

پیش دخترم وانمود نکردم چون خودم اسیب دیدم خیلی مراقب دخترم هستم 

اما میبینم اونم از الان درگیره ذهنش 

چن وقت پیش گریه میکرد ک چرا صورتم سفید نیست 

کلی باهاش صحبت کردم 

چون 

گاهی نمیشه جلوی دهن یه عده بیشعور رو گرفت 

اسیبه رو میزنن

اگه مردم و طرز فکرشون بذارن ادم خودشو دوست داره

اگه بدونیم تفکر مردم ریشه در ترس های گذشتشون داره دیگه بابتش آنقدر خودمون رو اذیت نمی‌کنیم ما گیر کردیم تو یه قرن پیش  

و دخترم با رنگ سبزه اش 

زیبایی خیره کننده داره ک هرجا بریم 

همه میگن هزار ماشاالله چقد خوشگله 

اما 

چیکار کنم ک 

داره اعتماد ب نفسش له میشه بخاطر حرفای دیگرون و مقایسه خودش

واقعا نمیشه چون تو‌جامعی زندگی میکنیم ک ب کرار میشنویم ک فلانی زشت و سیاهه فلانی چقد سیاهه وای فلانی ...

بله منم دخترم سبزس پسرم سفید دخترم میگه چرا من مثل اون نیستم با اینکه اصلا در این مورد تا حالا مقایسه نشدن اما خودش این حس رو داره سعی کردم باهاش حرف بزنم و بگم تو اینجوری با این رنگ صورت جذابی اونم اون مدلی قشنگه

باید یکجایی جلو این آسیب ها رو گرفت خیلی ها بخاطر این موضوع اذیت شدن ولی اگه یواش یواش این موضوع رو باز کنیم ممکنه یکنفر در آینده آسیب نبینه 

و دخترم با رنگ سبزه اش زیبایی خیره کننده داره ک هرجا بریم همه میگن هزار ماشاالله چقد خوشگله اما چیکا ...

جامعه مثل یه قوطی کبریت میمونه رفتار و تفکر هر کسی روی بقیه هم اثر میذاره و متاسفانه این موضوع رو نمیشه کتمان کرد فقط باید برای تغییرش تلاش کرد