واسم دعا کنید از شر این کینه کدورتای همسرم راحت بشم دعا کنید عاقل بشه بفهمه اشتباه از خودشه من از یه تنه جنگیدن خستم دیشب حتی نتونستم بخوابم یه دفعه اومدم اینجا از زندگیم گفتم همه اومدن گفتن داری دروغ میگی😔 واسه منه غریبه دعاکنید جون عزیزاتون
از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقد سفت و کینه ای شوهرت .نمیدونم واقعا از چ راهی نرم میشن ک همونو بری
ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔
ممنونم عزیزم باامید اومدم بگم که بقیه واسم دعا کنن بلکه درست بشه اما حتی شانس اینکه کسی تاپیکمو ببین ...
بگردمت 🫂
ناراحت نباش گلم میبینن ولی جواب نمیدن همه دعا میکنن
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
چقد سفت و کینه ای شوهرت .نمیدونم واقعا از چ راهی نرم میشن ک همونو بری
در حدی کینه ای که حتی منی که زنشم یا پدر و مادرش اگه از دستمون ناراحت بشه تا تلافی نکنه اصلا ول نمیکنه حتی اگه ۲۰ سال بگذره حالا تلافیش واسه خانواده من چون میدونه خییلی به من وابسته ان مادر و پدرم تا از چیزی ناراحت بشه مدت ها اجازه نمیده که ببینمشون و من این وسط زیر فشار دوطرف نابود میشم
از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
اخ نمیدونی چقدر غصه خوردم از دیشب دلم واسه طفل معصومم میسوزه از دیشب فقط شیر خشک بهش دادم 😔من خستم ...
وای یعنی دقیقامنم مثل شماهستم میدونم چقدرسخته برای هرکسی هم بگی میگن این که چیزی نیست... آدم تاخودش توموقعیتش قرارنگیره متوجه نمیشه برای همین بقیه اینجاقضاوت میکنن😔