2777
2789

یک نفر تو نی نی سایت بهم گفت خرگوش نحسه و ...

یک نفر داشت مادرش فوت شد سکته قلبی کرد تو ماشین تو راه سفر و یکسری چیز دیگه گفت

منم فرداش مادرم همینطور فوت شد دقیقا همونطور که گفت با همون جزئیات حرفها و به خدا 

همیشه ذهنم درگیره نه اینکه خرگوش نحسه و اینا اینا که خرافاته درگیر حرف اون کاربرم چطور دقیق همینجور مادر منم فوت شد😢

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر عجیب خدا مادرتو رحمت کنه

خدا رفتگان شما هم رحمت کنه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اتفاق بوده عزیزم...روح مادرتون شاد‌...

چطور اینقدر دقیق

عزیزم ما خرگوش داشتیمطفلی اصلا هم نحس نبودخیلی هم ناز بود و همه عاشقش بودن

منم زیاد داشتم میدونم نحس نیست

من اصلا مسئلم اینه چطور اینقدر دقیق در اومد

خدا رحمتشون کنه. فقط متوجه نشدم خرگوش نقشش چی بود. خرگوش داشتین؟

منظورم این بود بحث سر خرگوش بود

یکدفعه برگشت چنین چیزی گفت  

خدا رحمتشون کنه. فقط متوجه نشدم خرگوش نقشش چی بود. خرگوش داشتین؟

اره من خرگوش داشتم تو یه تاپیکی بودیم این کاربر هم بود چنین چیزی به من گف

خرگوش بالا و پایین داره 

ممکن باعث پیشرفتت بشه و خیر بیاره ممکن بدبختت کنه 

ولی عزیزم هر ادمی ممکن سکته کنه ممکن ی سری مریضی ها داشته باشه ما ندونیم دلیل بر خرگوش نیست اینا 

خدا ی حیوون انقدر نحس نمی افرینی 

خدا مادرت بیامرزه 

خرگوش بالا و پایین داره ممکن باعث پیشرفتت بشه و خیر بیاره ممکن بدبختت کنه ولی عزیزم هر ادمی ممکن سکت ...

ممنونم عزیزم😘

من برام عجیب بود چطور دقیق گفت 

گفت یه نفری بوده مادرش تو راه برگشت مسافرت سکته قلبی کرده آخر شب و ...

خدا رحمتش کنه عزیزم هر کس ی زمانی از دنیا می‌ره به اون حیوون زبون بسته چه ربطی داره من دوماه داره میشه خرگوش دارم اینقدر حالم بهتر شده خیلی نازه اینا فکر های خرافاته و اینکه آدم وقتی هی به یچیزی فکر بکنه هی انرژی منفی بده همون ها هم میاد سمتش