2777
2789

لطفاً دعا کنید قرض ما امروز پرداخت بشه حق صلوات بر محمد و آل محمد،منم برای شما صلوات می‌فرستم لایک کنید

لطفا به اسم ایلین برای حاجتم دعا کن زودتر بشه

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡

میشه واسه دسوتم دعا کنی یه دعای تو کیفش بوده 

شوهرش دید تو کیفش حالا شوهرش فکرای دیگ میکنه 

و گفته فردا بیاره دعائه رو ک بندازتش 

دعا کنین مشکل واسشون پیش نیاد همو خیلی میخوان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لطفاً برا منم دعا کن امروز لو نریم و به خیر و خوشی بگذره

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

رسیدنم به عشقم

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

ببخشید من یه مشکلی واسه رفیقم پیش اومده بنظر شما حل میشه 

یه دعای حزر امام رضا تو کیفش بوده ک اسم باباش هم داخل روی ایه های قرانه 

وبا چسب دورش پوشیده شده 

شوهرش دید تو کیفش حالا شوهرش فکرای دیگ میکنه 

و گفته فردا بیاره دعائه رو ک بندازتش 

چیکار کنه بنظرتون

ببخشید من یه مشکلی واسه رفیقم پیش اومده بنظر شما حل میشه یه دعای حزر امام رضا تو کیفش بوده ک اسم باب ...

اگه حرز هست ،چرا باید بترسه ،ببرن پیش یه روحانی یا آدم کار بلد ،بازش کنه تا بفهمه چیز بدی نیست وآیه قرانه

اگه حرز هست ،چرا باید بترسه ،ببرن پیش یه روحانی یا آدم کار بلد ،بازش کنه تا بفهمه چیز بدی نیست وآیه ...

چون شوهرش شکاکه یکم بدش میاد ممکنه همینطور توی فکر بره الان خیلی عصبی بود