2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی که فرزند با حجاب دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 46 پست
کسی از باز بودن صحبت کرد؟؟؟جمع کنید اول صبحی تروخدا

اولا کسی باشما صحبت نکرد دوماً منظورش همینه که مذهبی ها دختر نداشته باشن که دختراشون مذهبی نشند . تو جامعه ای زندگی می‌کنیم که اکثریت جامعه بی حجابی وبد حجابی رو مد روز بودن ميدونند و اولین بار نیست که حرفهای اینطوری زده میشه

همیشه در یادم می مانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت نگین تو رو خدا تو پست بعدی گفتم دلیلمو

دیدم عزیزم

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

چون با روان بچه ها بازی میشه دلم میخواد دخترها فقط تو خانواده هایی باشن که آزادانه بدو ان بازی کنن و ...

اجبار درسته باعث زدگی میشه ولی همه مذهبی ها رفتار یکسان ندارند من هم از پدر مادرهایی که خیلی بچه رو آزاد میزارند تعجب می‌کنم جوری بچه تو خیابون میاد انگار تو خونه شه براشونم مهم نیست 

همیشه در یادم می مانی 

اولا کسی باشما صحبت نکرد دوماً منظورش همینه که مذهبی ها دختر نداشته باشن که دختراشون مذهبی نشند . تو ...

نه عزیز من دقیقا درک میکنم اون خانم چی میگن سن بلوغ ما با عربها یکسان نیست دختر نه ساله ما به بلوغ نرسیده اینکه از نه سالگی ما رو از فامیل پسر بازی میکنن و خانم باش و کوفت و زهر مار من خودم دلم به حال اون زمانم نیسوزع

چون با روان بچه ها بازی میشه دلم میخواد دخترها فقط تو خانواده هایی باشن که آزادانه بدو ان بازی کنن و ...

پدر تو مذهبی نبوده یه آدم با تعصبات کورکورانه بوده

ایشون و افکار و رفتارش رو به مذهب ربط نده

ایشالا در آینده هم نداشته باشه ولی اگر داشت شما آزاد بزاریدش

فرض کن الان یک دختر داری

فردا یک مهمانی مختلط (پارتی) در پیشه 

با تمام وسایل فسق و فجور و نابهنجاری های اجتماعی ...

میدونی و مطمئن شدی که داخل اون مهمونی 

اتفاقات بدی در کمین دخترت هست ....

به دخترت چه طور رفتار میکنی ؟

فرض کن با ضرر هنگفتی مواجه میشه 

میتونی ازاد بزاریش تا تجربه کنه ؟!

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
اولا کسی باشما صحبت نکرد دوماً منظورش همینه که مذهبی ها دختر نداشته باشن که دختراشون مذهبی نشند . تو ...

اگر مردم بخوان به کله برن توچاه ماهم باید بریم؟؟؟؟یا مثلا اگر بی قیدی ومتعهد نبودن درجامعه رواج پیدا کرد ماهم کورکورانه دنبالشون بربم؟؟؟ این چه استدلال روغن فکرانه ایه...اتفاقا در جامعه ای که داره رو به انحطاط میره  خیلی مهمه که فرزندمون رو طوری بار بیاریم که معتقد باشه علاوه بر دنیا اخرتی هم هست...وزندگی دنیا رو براین اساس مدیریت کنه

پارسا پسرمامان😍
فرض کن الان یک دختر داریفردا یک مهمانی مختلط (پارتی) در پیشه با تمام وسایل فسق و فجور و نابهنجاری ها ...

عزیزم من ی اذم غیر مذهبی و تو خانواده عادی.

تا حالا ن مهمونی رفنم نه مثل اون خانم بکسی توهین کردم.

خدا و مذهب بزنه تو کمر اونی ک توهین میکنه ک بمن میگهopen

فقط اجبارش نکن 

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

ببخشید اولش اشتباه فکر کردم منظورتون اینه که باید مثل جامعه رفتار کرد

پارسا پسرمامان😍

اسی من خودم یه خانم چادری و خیلی محجبه هستم

یه دختر 17 ساله دارم

ببین با زور و اجبار و باید نمیشه دخترای امروزی رو متقاعد کرد که باید حجاب کنی

همسرم تو خانوداه ی سختگیری بزرگ شده 

ولی همیشه باهاش حرف می‌زنم که بچه رو مجبور نکن

با دخترم در مورد پوشش، زیاد حرف می‌زنم و اینکه پوشش چه مزایایی داره

همیشه برای خرید لباس دست رو بهترین ها وشیک ترین ها می‌ذارم براش

یا بهش میگم مدل پیدا کن عین همون رو میدم خیاط ماهر بدوزه

کلی لباس بلند و پوشیده و شیک داره

چادر شیک هم براش خریدم ولی اجبار نمی کنم 

مهمونی های دوستاش اگه تو رستوران یا کافی شاپ باشه مخالفتی نمی کنم واز همون لباس های شیک یه ست خوشگل بهش پیشنهاد میدم

گرچه با این وضع پوشش افتضاح دخترای حالا گاهی اعتراض می کنه چرا من نباید اونطوری باشم

ولی در نهایت چون به لباس بلند عادت داره و حیا داره سمت لباس های اون مدلی نمیره

شما تحت فشار بودی اگه پدرت با خوش اخلاقی و تشویق پیش می‌رفت باز نظرت همین بود؟

ولی کاش بچه ها با اعتماد به نفس و دلی حجاب انتخاب کنن

آرزومه که بغلم کنی خودت....