2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم برسین بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 50 پست
بخدا این دکترا اندازه گاو حالیشون نیسمن پسرم عیدی مریض شد یکماه مریض بود هردکتری می‌بردم میگفت مشکل ...

بچت چند سالشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم ۵ سالشه از این ویروس گرفته. از ۵ شنبه تب داره و هنوز خوب نشده. دکتر به پسر منم کوآموکسی کلاو ...

به شما هم گفت سینش چرک داره؟ دکتر پسر من گفت گوش و گلوش خوبه ولی یکم سینش چرکه گفتم امپول سرم بزن قبول نکرد

سکته میکنمم

عزیزم چرا اینجوری می‌کنی خب باید دوره مریضی تموم بشه ...البته بهت حق میدم منم از وقتی اینستا رو دیدم ...

شما بچت چند سالشه

چه دارویی چقد میذی

به شما هم گفت سینش چرک داره؟ دکتر پسر من گفت گوش و گلوش خوبه ولی یکم سینش چرکه گفتم امپول سرم بزن قب ...

سرفه خلطی داره. آمپول و سرم که معجزه نمیکنه. احتمالا کرونا هست و ویروسه. الان خیلی از بچه ها درگیر این ویروسن. الان همکار شوهرم برای دخترش پنجشنبه سرم با آنتی بیوتیک براش وصل کردم . از دیروز دوباره تب کرده. باز امروز میخواد ببره دکتر. این ویروس احتمالا تا ۱۰ روز تب داده. الان پسر من امروز روز ۵ هست که تب داره.

کوآموکسی کلاو هم آنتی بیوتیک قوی هست .

سرفه خلطی داره. آمپول و سرم که معجزه نمیکنه. احتمالا کرونا هست و ویروسه. الان خیلی از بچه ها درگیر ا ...

سرفع پسر من خشکه

وای ده رور

دکتر دیذور به من گفت دو‌ سه روزه قطع میشه شایدم زودتر

سرفع پسر من خشکهوای ده روردکتر دیذور به من گفت دو‌ سه روزه قطع میشه شایدم زودتر

انشاالله برای پسر شما از این ویروس نباشه. پسر من ۵ روز تب داره. صبح ۴مین وعده کوآموکسی کلاو دادم بهش. فعلا هنوز ۳ ساعت نشد که استا دادم تبش ۳۸ هست

انشاالله برای پسر شما از این ویروس نباشه. پسر من ۵ روز تب داره. صبح ۴مین وعده کوآموکسی کلاو دادم بهش ...

ای بابا خدا نحاتمون بده

بچه شما چند سالش هست چند سیسی اموکسی میدی

به بچه من ۵ سیسی گفته من احساس کردم کمه ۷/۵ دادم

ای بابا خدا نحاتمون بدهبچه شما چند سالش هست چند سیسی اموکسی میدیبه بچه من ۵ سیسی گفته من احساس کردم ...

پسر من ۴سال و ۵ ماه.

هر دوازه ساعت ۳ سی سی. داروخانه نوشته بود ۲ونیم. دکتر کرد ۳ سی‌سی و گفت به هیچ وجه زیادش نکن.

۷ونیم زیاده کوآموکسی کلاو قویترین آنتی بیوتیک اطفال هست. هم اینکه دستگاه گوارش بچه رو بهم میریزه.

پسر من ۴سال و ۵ ماه.هر دوازه ساعت ۳ سی سی. داروخانه نوشته بود ۲ونیم. دکتر کرد ۳ سی‌سی و گفت به هیچ و ...

یک بار بهش ۷/۵ دادم

پس همون ۵ بدم  اشکال نداره؟