2777
2789
عنوان

توروخدا به دادم برسین بچم

475 بازدید | 50 پست

سرفه. داشت ولی کم بچه فامیلمون نگو مریضه اینو قشنگ مریض کرد تب دار شد و‌سرفه اش بیشتر پیش یه متخصص کودک بردم گف گلو اینا چرک ندارع انتی بیوتیک هم نداد ولی امروز دوبارع پیش یه متخصص کودک دیگه بردم گف چرک سینش داره ولی کمه حتی گفتم امپول اینا بده نداد فقط کواموکسی داد هر ۱۲ ساعت ۵ سیسی با دکسترومتورفان

الان بچم بینیش گرفته هیچ نمیتونه خوب نفس بکشه تبش هم گرفتم ۳۸/۲

ساعت ۱۰/۵ هم پروفن دادم

چه کار کنم الان میگم ریه اش نباشه توروخدا خودمم شهرستانم امروز با هزار سحتی رفته بودم شهر دکتر بردمش

یه دکتر خوب

فقط امشب تازه بهش اموکسی دادم ۱۲ شب

دارم دق میکنم بچم پنج سالش

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروم باش عزیزم تو مادری اون نیاز به تو داره سعی کن اول آرامش خودت حفظ کنی تو گوگل راجب قرص های که میدی تحقیق کن بد نباشه برایش 

بعدم ایشالله خوب میشه زود انرژی منفی نداشته باش خدا از مشکلات ما بزرگترها 💖

عزیزم شیاف بزن براش . آموکسی بده اگه تا فردا بهتر نشد ببر دکتر دوباره

شیاف استامینفن اثر نداره روش

نمیدونم دیکلو بزنم‌الان یا نه

آروم باش عزیزم تو مادری اون نیاز به تو داره سعی کن اول آرامش خودت حفظ کنی تو گوگل راجب قرص های که می ...

توروخدا دعا کن دق میکنم هیشکی بچش مریض نشه خدا