2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ایرادش چیهمنم خونه تکونی کردم الان بچم همش دستمال دستشه گردگیری کنه😂 و جارو نپتون بکشه😂

نه نگفتم ایراد داره میگم به خودش فشار نیاره فعلا استراحت کنه حالا هرروز یخورده خونه رو گردگیری کنه از یه حا شروع کنه تا کک کم همه خونه مرتب بشه

تو فقط استراحت کن همین

اخه میان دیدنم باید پرده ها باز شسته بشه پادری ها شسته بشه آشپزخونه تمیز بشه دست تنهام کسی نیست کمکم شوهرم میگم تمیز کنه شبا ولی باید یخچال فریزر کابینت پر کنیم کم کم ،

تحرک خیلی خوبه هم کار کردن هم پیاده روی

پیاده روی دارم کارم میکنم ولی سنگین شدم خیلی پا درد کمر درد دارم برا عید خونه تکونی کردیم ولی باز دلم ور نمیداره

اخه ایرادش چیهمنم خونه تکونی کردم الان بچم همش دستمال دستشه گردگیری کنه😂 و جارو نپتون بکشه😂

بخدا نمیتونم کار کنم ولی میکنم امروز کدو و بادمجون سرخ کردم برا فریزر ،صبح شربت زعفرون درست کردم همه کارامو میکنم فقط خیلی شستشو ها با شوهرم چون توانشوندارم

نه نگفتم ایراد داره میگم به خودش فشار نیاره فعلا استراحت کنه حالا هرروز یخورده خونه رو گردگیری کنه ا ...

خونه کثیف نیست میدونی من وسواسی شدم انگار میگم باید کل پرده ها شسته بشه مادری ها شسته بشه کابینت ها تمیز بشه پنجره ها تمیز بشه و حمام و دسشویی کلا جرمگیری بشه وگرنه خودم میکنم کارامو آروم و کم کم ولی پا درد کمر درد بی‌خوابی خل شدم ماه اخری