2777
2789
عنوان

خیلی دوسدارم از

117 بازدید | 21 پست

همسرم جداشم  بعدش بیاد دوباره دنبالم و قدرمو بدونه و ایندفعه زندگیرو یجور دیگ شروع کنیم مثلا خونه باباش نباشیم دور بشیم 

بنظرتون مبشع؟

چون شوهرم دوسم داره ولی حس میکنم از بس ک ساختم و همیشع جلو چشمشم ازم زده شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم همینجوری بترسونش بزار برو بگو به این شرایط برمیگردم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ن اونجوری نمیترسه میدونم

این آدم پس طلاق هم بگیری نمیاد دنبالت

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

حسم میگ اگ بفهمه دیگ مال اون نیستم بخودش میاد تاوقتی برای اونم انگار خیالش راحته

اگه میبینی زندگی که الان توش هستی ارزش نداره اینکارو بکن

بعد طلاق اسمش راحته هزاااار نفر این راهو میرن ولی طلاق نمیگیرن

شاید تو همون کشمکش ها مشاوره و اینا برید به دلت راه اومد دید جدی هستی برای جدایی

آدمارو نمیشه قضاوت کرد نمیدونی تو اون شرایط چه واکنشی نشون میدن 

این احتمالم بده کلا براش مهم نباشه و طلاق بده

فکراتو بکن خلاصه 

خب جداشو تا دیر نشده بخدا منم عینه تو اولش هی نشستم تا شد ۲تا بجه تازع الان وابسته شدم

تازه ازدواج کردم ، دوسشم دارم زیاد، همچیمون عالیه، نمیتونم خانوادم طلاقو بد میدونن اصلا میگن به هیچ عنوان