2777
2789
عنوان

مسافرت با خانواده شوهر

1462 بازدید | 9 پست

وای بچه ها قرار بود خرداد دو نفری بریم مشهد با قطار و هتل خوب و ....

البته تازه دوماه پیش مشهد بودیم ماه عسل ....

من کلی برنامه چیده بودم برا سفرمون ، اونوقت شوهرم امروز زنگ زد از سرکارش که زنگ زدم مامانم بهشون گفتم تعارف کردم اونام گفتن مام میایم 

دیگه قراره با ماشین بریم با مامان بابام 

ناراحت شدم که چرا قبلش باهام مشورت نکرده 

من واقعا باهاشون راحت نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و منی که الان بچه دومم و باردارم ولی هنوز یه مسافرتی نفرتم که فقط خودم باشم و شوهرم و بچم .

هر بارم‌رفتیم گفتم این دفعه آخرمه باهاشون میرم . ولی انگار آخرین باری در کار نیس.

چاره چیه تحمل کن ولی دفعه دیگه حالیش کن تعارف بیجا نکنه

امروز بهش گفتم باید مشورت میکردی 

میگه من فقط تعارف کردم فکر نمیکردم بیان 

فردا زنگ میزنم مادر شوهرم میگم آره میخواید بیاید باهامون کلی خوشحال شدم خودم گفتم بهتون بگه 😅😂

حداقل به نفع خودم تمومش کنم

و منی که الان بچه دومم و باردارم ولی هنوز یه مسافرتی نفرتم که فقط خودم باشم و شوهرم و بچم .هر بارم‌ر ...

آخه ما شهر دور هم هستیم 

میتونستیم بدون اینکه قبلش بگیم بریم و بعد اطلاع بدیم 

اشتباه کرد گفت

آخه ما شهر دور هم هستیم میتونستیم بدون اینکه قبلش بگیم بریم و بعد اطلاع بدیم اشتباه کرد گفت

الان که دیگه گذشت ولی سعی کن کاری نکنین وظیفه بشه . ما الان یه جوریه خودمون نمیتونیم تنها بریم . اصلا انگار باید اونارو هم ببرین که اگه نبریم یه جرمی مرتکب شدیم .

امروز بهش گفتم باید مشورت میکردی میگه من فقط تعارف کردم فکر نمیکردم بیان فردا زنگ میزنم مادر شوهرم م ...

اتفاقا این کارو نکن بعدا انتظار دارن هرجا رفتین بهشون بگین یه بار نگفتین از چشم تو میبینن که اینبار حتما عروس نذاشته اتفاقا واکنش نشون نده ساکت برو بیا بفهمن دیگه هزجا دنبالتون راه نیافتن