ممیدونم ب خدا هر کسی ت زندگیش درد های متفاوتی رو تجربه میکنه اما ی سری جاها دیه ادم رو ب مرز جنون میبره خصوصا زمانی ک درد هایی رو تجربه کنی ک مناسب اون سن و سال اوضاع و احوالت نیست میفهمم چی میگی ایشالا بهترین ها برات رقم میخوره وقتی تمام تلاشت رو برای موفقیتت میزاری و تلاش میکنی درسته سخته اما میگی صدم همینه خدا هم کمکت میکنه ولی هیج وقت پیش خودت و وجدانت شرمنده نیستی ک من تمام تلاشم رو نکردم تمام تلاش من این نبود شما تلاشت رو بکن حداقل از این بابت خیالت آسوده ولی مطمئن باش خدا وقتی شما رو ت اون سن مورد امتحان قرار داده الان ک خسته تر از همیشه ای کلا نمیکنه
من ب این موضوع معتقدم ک خدا تلاش بنده رو نادیده نمیگیره درسته منم ی جاهایی خسته میشم میگم خب ک چی اما بعد ک میشینم فکر میکنم تمام امیدم ب همینه و تمام این حرفا رو ت ذهنم مرور میکنم
خستگی جزوی از راه اگه دیدی راهی ک صاف و هیج پیچ و خمی و پستی بلندی نداره بدون اون راه اشتباه ادم وقتی پیروز میشه شکست بخوره ت هر بار ک شکست میخوری بیشتر تلاش میکنی برای ب دست آوردن چیزی ک میخوای مصمم تر میشی
ت حق داری خسته شی داد بزنی گریه کنی (از لحاظ روانشناسی گریه کردن قدرت خیلی بالایی میخواد پس ی نشونه ک شما قدرتمندی) اما هیچ وقت حق نداری جا بزنی باید ادامه بدی تا زمانی ک حقت رو از دنیا بگیری حقت رو از زندگی بگیری
(ببخشید خیلی طولانی شد)
ایشالا تاپیک قبولی استخدامی شما رو ببینیم