2777
2789
عنوان

من یه پسریم که هر وقت دلم گرفت و زورم به روزگار نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 72 پست
خدا عاقبتمون رو به خیر کنه

💔💔ب خدا با این اوضاع ک فشار های زندگی از هر طرف حجمه وارد میکنه زنده بیایم بیرون خیلی از هفت خان رستم سخت تره 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مممنونم بابت قوت قلبت چشم

🫠🙏

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اسی ایشالا تمام مشکلاتت حل میشه اما همیشه سختی ها بد نیس ب این فکر کن ک اگه ی سری مشکلات رو پشت سر ن ...

بله قبول دارم آجی ولی بخدا خیلی سختی کشیدم انقدری کشیدم که کم آوردم افسرده شدم استرس الکی گرفتم خدارو شکر اینا رو پشت سر گذاشتم ولی شاید یخورده از حدش گذشتم ولی قبول دارم درسایی زیادی هم گرفتم 

برات صلوات فرستادم و امیدوارم به حق بزرگی امام رضا ی کار خوب برات پیدا بشه

و چقدر از ته دلم درکت میکنم

منم سه ساله زندگیمو حروم کردن دارم درس میخونم برا کنکور دیگه شدم مسخره عالم و ادم همه همسنام سر زندگیشونن ولی من هیچی ب هیچی

و متوجهم اگه پسر باشی چقدر سخت تره این مسعله کار پیدا کردن و فشار روحی بیشتری روت هست 

منم عسن توام تازه من حتی همون یکدونه دوستم ندارم ک باهاش درد دل کنم

دلم دیگه داره میترکه

برات صلوات فرستادم و امیدوارم به حق بزرگی امام رضا ی کار خوب برات پیدا بشهو چقدر از ته دلم درکت میکن ...

انشالله مشکلت حل شه و قبول شی واس کنکور اون چیزی میخوایی من یکی از برادرام روانی شد اون یکی دیگه دل نداد به زندگی الان تموم امید مادرم بعد از خدا منم منم کاری نکردم واسش تا الان 

بله قبول دارم آجی ولی بخدا خیلی سختی کشیدم انقدری کشیدم که کم آوردم افسرده شدم استرس الکی گرفتم خدار ...

ممیدونم ب خدا هر کسی ت زندگیش درد های متفاوتی رو تجربه میکنه اما ی سری جاها دیه ادم رو ب مرز جنون میبره خصوصا زمانی ک درد هایی رو تجربه کنی ک مناسب اون سن و سال اوضاع و احوالت نیست میفهمم چی میگی ایشالا بهترین ها برات رقم میخوره وقتی تمام تلاشت رو برای موفقیتت میزاری و تلاش میکنی درسته سخته اما میگی صدم همینه خدا هم کمکت میکنه ولی هیج وقت پیش خودت و وجدانت شرمنده نیستی ک من تمام تلاشم رو نکردم تمام تلاش من این نبود شما تلاشت رو بکن حداقل از این بابت خیالت آسوده ولی مطمئن باش خدا وقتی شما رو ت اون سن مورد امتحان قرار داده الان ک خسته تر از همیشه ای کلا نمیکنه

من ب این موضوع معتقدم ک خدا تلاش بنده رو نادیده نمیگیره درسته منم ی جاهایی خسته میشم میگم خب ک چی اما بعد ک میشینم فکر میکنم تمام امیدم ب همینه و تمام این حرفا رو ت ذهنم مرور میکنم 

خستگی جزوی از راه اگه دیدی راهی ک صاف و هیج پیچ و خمی و پستی بلندی نداره بدون اون راه اشتباه ادم وقتی پیروز میشه شکست بخوره ت هر بار ک شکست میخوری بیشتر تلاش میکنی برای ب دست آوردن چیزی ک میخوای مصمم تر میشی 

ت حق داری خسته شی داد بزنی گریه کنی (از لحاظ روانشناسی گریه کردن قدرت خیلی بالایی میخواد پس ی نشونه ک شما قدرتمندی) اما هیچ وقت حق نداری جا بزنی باید ادامه بدی تا زمانی ک حقت رو از دنیا بگیری حقت رو از زندگی بگیری

(ببخشید خیلی طولانی شد)

ایشالا تاپیک قبولی استخدامی شما رو ببینیم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

ممیدونم ب خدا هر کسی ت زندگیش درد های متفاوتی رو تجربه میکنه اما ی سری جاها دیه ادم رو ب مرز جنون می ...

خیلی ممنونم که انقدر ارزش دیدی نوشتی و گل فرمایش کردم ممنونم ایشالا شما هم مشکلت حل شه من دارم اقدام میکنم واس استخدام شدن تو تیپ نوهد ارتش زبده ترین و خبره ترین نیرو های ایران اینجان باید همه طوره خوب باشی مخصوصا آمادگی جسمانی امروز انقدر تمرین کردم فشارم افتاد وزنه بستم روی بدنم و شنا بارفیکس من چهار پنج سالی آمادگی جسمانی کار کردم الان شدتش رو خیلی زیاد کردم دعا کن با دل صافت تلاشم ثمره بده 

خیلی ممنونم که انقدر ارزش دیدی نوشتی و گل فرمایش کردم ممنونم ایشالا شما هم مشکلت حل شه من دارم اقدام ...

خیلی ممنونم 

چقدر خوب خیلیم عالی😍😍

ایشالا بهترین نتیجه رو میگیری 

حتما دعا میکنم ایشالا خدا همیشه یاور و همراهت باشه 

آفرین خیلی هم عالی ولی ی دفعه کار خیلی سنگین انجام نده هعی کم کم برو سراغ ورزش سنگین تر چون اینجوری کامل بدن میگیره باز ی هفته از شدت بدن درد اه و ناله میکنی🤦🏻‍♀️😄

خیلی خوبه اینقدر پشتکار و تلاش داری مطمئن باش هیچ وقت این همه تلاش نادیده گرفته نمیشه این نشون شما شما ادم قدرتمندی هستی پس ب خودت شک نکن و با قدرت ادامه بده 💪

ایشالا همیشه قطار زندگیت روی ریل های خوشبختی حرکت کنه

خیلی ممنونم چقدر خوب خیلیم عالی😍😍ایشالا بهترین نتیجه رو میگیری حتما دعا میکنم ایشالا خدا همیشه یاو ...

خیلی ممنونم ایشالله شمام کنکور اون چیزی که دوست داری بیاری چشم حتما 

خیلی ممنونم ایشالله شمام کنکور اون چیزی که دوست داری بیاری چشم حتما

خیلی ممنونم انشالله 

⚡استخدام فوری

*📢در كابينت بامبو*

🔹استخدام نیروی استاد کار ماهر

🔹در ساخت کابینت و MDF

🔹استخدام نیروی ساده

✔️شهر قدیم خیابان کارگر، روبروی نمایندگی سایپا

📞شماره تماس:

۰۹۱۷۵۹۰۲۲۴۵