2777
2789
عنوان

من یه پسریم که هر وقت دلم گرفت و زورم به روزگار نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه باشه آره کابینت یا کارای دیگه؟

اسی ایشالا تمام مشکلاتت حل میشه 

اما همیشه سختی ها بد نیس ب این فکر کن ک اگه ی سری مشکلات رو پشت سر نمیزاشتی این تجربه الان ک میگی میخوام ب فکر شغل دیه ای باشم و سرمایه جمع کنم نبودی شاید اگه اوضاع ی جوری دیه ای بود ت هم خیلی چیزا رو الان درک نمی کردی و وقتی مفهوم این چیزا رو می فهمیدی ک خیلی دیر شده 

من ب این حرفایی ک میزنم معتقدم و با پوست و جون تک تک سلولام درکش کرده درسته سخته اما مفیده

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

مطمئنا میتونی ، انقدری قوی بودی که تلاش کردی و دست رو دست نزاشتی ..

ان شالله همه چی برات خوب پیش میره و بعدا یه روز نه چندان دور میای و مثل الان وضعیت خودتو مینویسی که بالاخره اون چیزایی که میخواستم شد 

لطفا هر وقت خسته شدی و فشار ذهنی داشتی بخاطر خستگی و ... سعی کن ذهنتوآروم کنی و استراحت داشته باشی ، مغز مثل کامپیوتر و ماشینه بهش زیاد فشار بیاری زیاد کار کنی قطعا خسته میشه و به استراحت نیاز داره 

فکرای منفی هم اصلا نکن فقط به پیشرفت فکر کن ، اصلا چیزای منفی رو از خودت دور کن

هنوز خیلی وقت داری و اونقدری قوی هستی از پسش بر بیای

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

آره روحیم یخورده گرفتس ولی خب حقیقتا یه دختری از اقوام به دلم نشست و اقدام کردم واسش سر بیکاریم و شر ...

خوب معمولا توی سن کم اکثر پسرا از این تجربه ها دارن که بخاطر بی پولی تحقیر بشن طبیعیه ، الویت رو بذار شغل ثابت چون شغل مرد احترام براش میاره

سلام، با آرزوی موفقیت و سلامتی 

چند نکته کوچیک ولی به شدت مهم:

اولا خودتونو با کسی مقایسه نکنید از لحاظ مالی و...

مشکلات خانوادگی رو هم از لحاظ فکری روی دوش خودتون نندازید،فکر و نشخوار ذهنی قاتلِ آرامش و سلامتیتون میشه:)

امیدوارانه به زندگی نگاه کنید 

و اینکه برای کار هم سخته درسته، ولی موقعیت شغلی هست 

اگه انشاءالله این یکی شد، تلاش کنید در کنارش شغل ام‌دی‌اف که گفتید رو ادامه بدید بقولا اوستای خودتون شید!

یه نکته دیگه هم که به دردتون میخوره 

اینه که از نمونه کارای کابینت و... توی اینستاگرام حتما بزارید 

فرصت های شغلی خیلی خوبی براتون مهیا می‌کنه!

و در انتها به رفیقتون حق بدید ، دلِ دیگه گیر کرده

واسه خودتون رفیق بشید،رفیق آدم فقط خودشه و خدای خودش ،چون خودش و خدای خودشه که می‌دونه توی خفا چه آدمی بوده:)

با آرزوی سلامتی و موفقیت در استخدامی 

در پناه خدای سازنده باشید!

برادر عزیز میشناسمتون قبلا تاپیک هاتون و خوندم ان شاالله به حق امام رضا که ایام تولدشون بود همه چیز ...

چی بگم والا. الان اقدام کردم به استخدامی جای هست که بدلم باشه ولی خب نمیدونم چی میشه تهش آیا میشه یا نه یک ماهی میشه که شروع کردم به نماز نمیدونم فقط از خدا خواستم بعد این همه قضاوت ها و کوچیک شدن ها بین مردم خدا کارم رو جور کنه و بشم باعث سر بلندیه مادرم از خدا خواستم که واسم خیر کنه این مسیرو. دیگه هر چی شد توی ادامه زندگیم رو خودش بچینه 

من دیگه الان دست خودم نیست نتونستم جلوش رو بگیرم

خسلی خوبه گریه کردن منم قبلا خیلی گریه کردم اما الان ضعیف شدم میگن گریه کردن قدرت خیلی بالایی میخواد

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

چی بگم والا. الان اقدام کردم به استخدامی جای هست که بدلم باشه ولی خب نمیدونم چی میشه تهش آیا میشه یا ...

ان شاالله درست میشه نگران نباش 

نمازت و ترک نکن که همین کمکت میده 

دیپلم داری یا لیسانس؟ 

سلام، با آرزوی موفقیت و سلامتی چند نکته کوچیک ولی به شدت مهم:اولا خودتونو با کسی مقایسه نکنید از لحا ...

خیلی ممنونم بسیار زیبا آره من حقیقتا خیلی سختی کشیدم توی پرفشار ترین روزای زندگیم رفتم شاگردی کردم با حقوقی که شاید بزور پول کرایم میشد ولی خب همش بخاطر این بود که آینده خوبی بسازم و همینه هیچ کس درک نمیکنه جز خدا