2777
2789
عنوان

من یه پسریم که هر وقت دلم گرفت و زورم به روزگار نرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا که همه اش حل میشه🙏یه چندتا نکته، اولا سنت هنوز کمه، طرف ۴۰ سالشه هنوز شغل و درآمد مشخص نداره، اینقدر نا امیدانه نگاه نکن،با صبر و حوصله تلاش کن، بعدش الان وضعیت جامعه بد شده تقصیر شما نیست وضع مالی همه بهم ریخته، و اینکه بنظرم روی روحیه آت کار کن،الان کلی توی گوگل و اینستا مطلب آموزشی هست برای حال خوب و قوی شدن از نظر روحی،یکم رو خودت کار کن ، شغل ثابت ایجاد کن بعدشم یه دختر خوب پیدا کن که وقتای دلتنگی همدمت باشه منت کسیو نکشی🌹🙏

و حتما فکرکردی ما شنونده خوبی هستیم؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

منم همین الان داشتم گریه میکردم ودلم بد جور گرفته به خاطر همین الان اومدم سایت گفتم کسی هم نیست حرفا ...

چقدر الان من بودی

حالم بده ولی ب خودم قول دادم ک گریه نکنم

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

انشالا که همه اش حل میشه🙏یه چندتا نکته، اولا سنت هنوز کمه، طرف ۴۰ سالشه هنوز شغل و درآمد مشخص نداره ...

آره روحیم یخورده گرفتس ولی خب حقیقتا یه دختری از اقوام به دلم نشست و اقدام کردم واسش سر بیکاریم و شرایط خونوادگیم خونوادش خیلی بد تا کردن و تحقیرم کردن با حرفاشون 

اونوقت پسر من با ۲۴ سال سن و ماشبن صفر باباش براش خریده  با کلی پارتی بازی خدمتش و اوردیم از مشهد تهران با مشین میره با ماشین میاد از پادگان میاد میخوابه بعدم تا دوازده باشگاه بیلیارد با دوست دخترش کوچکترین کاری هم واسه ما نمیکنه واقعن نمیدونم چجوری میشه به بچه مثل شما یه بچه م با تمام‌امکانات مثل بجه ی من انشالله کارت درست میشه فقط راه راست و برو

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....