2777
2789
عنوان

این چه وضع بسته اینترنته

68 بازدید | 6 پست

بقران تو سه دقیقه یک گیگ ام رفت بیخودی

هم اومدم تو تلگرام هیچی ام دانلود نکردم فقط رفتم توی پیامهای ذخیره شدم کنفرانس تایپ شدم را بخونم

پیام اومد ۱ گیگ از حجم باقی مونده سه دقیقه بعد پیام اومد ب پایان رسید 😐😐😐

جالبه ساعت۱۱ شب ۳ گیگ داشتم

💩تو اینترنتاتون 

انگار ما رو گنج نشستیم هر روز اینترنت بخریم بیشرفا معلوم نیس چیکار میکنن اینترنتارو 

دزدن دیگ 

من همراه اول اصلا نت نمیخریدم هزینه ماهانه چک میکردم مینوشت هزینه اینترنت بعد گفتم چیه این گفتن نت ازاده گفتم منکه استفاده نکردم گفتن نه شاید دستت خورده خلاصه گفتم خب نت ازاد ببندن بعد باز هزینه میومد میگفتم این چیه دیگ میگفتن بدهی قبلی میگفتم اشغالا من تازه دویستومن پرداخت کردم بدهی چی باز یه بهانه هر سری به یه بهانه کلی پول میاد خدا لعنت کنه همراه اولو

خوب باش ولی ساده نه🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دزدن دیگ من همراه اول اصلا نت نمیخریدم هزینه ماهانه چک میکردم مینوشت هزینه اینترنت بعد گفتم چیه این ...

دقیقا من باید برم ی خط دیگه بخرم 

لعنت ب همراه اول 

بخدا دوروز پیش۷ گیگ خریدم ۵۰ هزار 

معلوم نیس چه غلطی میکنن بیشرفا 

اون از برق و گاز ک زود زود قطع میکنن اون از وضع اقتصاد اینم از وضع بسته 

واقعا خستمون کردن دیگ 

دقیقا من باید برم ی خط دیگه بخرم لعنت ب همراه اول بخدا دوروز پیش۷ گیگ خریدم ۵۰ هزار معلوم نیس چه غلط ...

ایرانسل تو ایران نیست به نظرم اونو بخر یا رایتل هرچند بفهمن ایرانیا یه چیزو قبول دارن میرن گند بزنن تو همون اما همراه اول افتضاحه و اصلا قابل اعتماد هم نیست 

خوب باش ولی ساده نه🎀