2777
2789
عنوان

خواهشا بیان بگین من مقصر بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیر خواهرشوهرتونه اصلاکه حواسش به بچش نیست بچتون وانداخته...کلا برابچه خوب شه پدر میگه من کردم بدش ...

مال من که همیشه همین جوره هرچی بد باشه تقصیره منه حالا جاریم اصلن نبود بچه هاشون اونجا ول بودن من که شوهرم حساسه همیشه بلاها سر من درمیاد

ب نظر من شما بے تقصیرے ولے اقات زیادے نگرانه بچتون هست که اینجورے رفتار کرده خوشحال باشه این همه براش مهم هستین وقتے اومد خونه بهش بگو عشقم ببخشین شش دانگ حواسم پیش چشمات بود ببخشید قول میدم از این ب بعد حواسمو بیشتر جمع کنم مواظب بچمون باشم

تقصیر خواهرشوهرتونه اصلاکه حواسش به بچش نیست بچتون وانداخته...کلا برابچه خوب شه پدر میگه من کردم بدش ...

خداییش خواهرشوهر بیچاره چیکارکنه 🤔 هرطورشده باید تقصیر گردن خواهرشوهرو مادرشوهر بندازید

بهش بگو اگه تو پدری من مادرم بیشتردلم میسوزه من نه ماه سر دل کشیدم ودوسال شبانه روز وقفش بودم...الکی دایه ی دلسوزتر از مادرنشو...والا...کدوم پدری دلسوزتراز مادره؟!!!یه شب بیخوابیای مادرو حاضرنیستن تحمل کنن 

مال من که همیشه همین جوره هرچی بد باشه تقصیره منه حالا جاریم اصلن نبود بچه هاشون اونجا ول بودن من که ...

بی خیال بابا .بچه ها وقتی مریض میشن .گریه میکنن .کثیف میشن .نمره بد میگیرن .دعوا می کنن بچه مامانن.وقتی شاگرد ممتاز میشن.بقیه ازشون تعریف می کنن .و مشکلی ندارن مسولیتشون با باباس😄 احتیاجی هم به توضیح نیست کشش نده .نخورد نخوره .والا

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود