رهاآرام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 244 عنوان وام قرض الحسنه امید 130 بازدید | 9 پست سلام دوستانی دفتری معرفی شده میگن با گردش حساب گذشته صد ملیون وام میدن با ۱۳۸پس بدی!نمیدونم چطور بفهمم راسته کلاه برداری نیست کسی اطلاع داره .بعد میگه سه نفر که حساب دارن ضمانت کنن فقط با سفته🤔 1404/02/22 | 00:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8859 اگه کسی گفت منم لایک کن عزیزم بیام بخونم معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
رهاآرام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 244 اگه کسی گفت منم لایک کن عزیزم بیام بخونم چشم . برای ثبت نامش ۱۳۸تومن اینترنتی گرفتن. و کارت ملی ولی نمیدونم صحت داره یا نه
رهاآرام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 244 خیلی درصد سودش بالاست به درد نمیخوره عجله دارم خیلی. برای من خوبه، فقط میترسم نمیدونم چطور بفهمم. که صحت داره یا نه
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8859 چشم . برای ثبت نامش ۱۳۸تومن اینترنتی گرفتن. و کارت ملی ولی نمیدونم صحت داره یا نه انقد ازین اینترنتیا و پرداختها ضربه خوردم اعتماد سخت شده معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
رهاآرام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 244 انقد ازین اینترنتیا و پرداختها ضربه خوردم اعتماد سخت شده جدی ؟من اولین باره .فردا برم بانک بپرسم ببینم چطوره خیلی عجله دارم برای به دست آوردن ی مبلغ امروز ی نفر وام رو پیشنهاد داد . ی نفر هم 😔پول با سود ...اگر وام بود خوب بود دلم به پول باسواد مبارزه وحشتناک
رویامسیحی،نژاد عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 8859 جدی ؟من اولین باره .فردا برم بانک بپرسم ببینم چطوره خیلی عجله دارم برای به دست آوردن ی مبلغ امروز ی ... امید بخدا ک مشکلتون سریعتر حل میشه عزیزم . خدا خودش براتون معجزه میکنه حتمن نگران نباش معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو
رهاآرام مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 244 امید بخدا ک مشکلتون سریعتر حل میشه عزیزم . خدا خودش براتون معجزه میکنه حتمن نگران نباش ممنونم مهربونم تو کل به خدا . ❤️عاقبتتون بخیر باشه