2777
2789

بابام به مامانم خیانت کرد یعنی میخواست ولی نتونسته بود کلاهش برداشتن حالا بجایی که پشیمون باشه همش از مامانم طلبکارها یا کم محلی‌ش میکنه مامانمم دا/م با منو وخواهرم دردودل میکنه همشم از خیانت این میگه خواهرم میگفت مامانم دوتا مانتو خریده برا روز دختر گفته چرا خریده پولامو به باد دادی یکی نیست بگه تو خودت پولاتو به باد دادی سر..... شما باشین تو این شرایط چیکار میکنین

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بابام خودخواه بازیکن تفاوت از بابای شما . مجردی ک نمی‌تونستم کار کنم . الان ک متاهلم کلن قید باب ...

ابرو رو چیکار کنم 

منم پدرم هر کاری انجام داد اشتباه بود 

خیلی برای ما که بچه هاش هستیم حسوده 

آخر سرم که بدبخت شدیم گفت من نه از زن نه از بچه شاس نیوردم ،زنم خوب نبود ،کسی راهنمایم نکرد 

بهانه های الکی و ناحق به خاطر ایکه خودش رو بی گناه نشون بده 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

محل سگم بهش نمیدم.بزار برا خودش بگه.

مادرت دوتا دختر داره که میتونه وقتشو با اونا بگذرونه.

باباتم محل نده بیاد و بره برا خودش.

خانوما وقتی در مقابل آقایون کوتاه میان یا به خاطر بچه ها دنبال تشنج و تنش نیستن،متاسفانه هوا ورشون میداره مردارو،فکر میکنن چرا خانوم کوتاه اومده

مادرتون کمک کنید فقط بی محلی جوابه

مهربانی ،مهمترین اصل انسانیت است....
محل سگم بهش نمیدم.بزار برا خودش بگه.مادرت دوتا دختر داره که میتونه وقتشو با اونا بگذرونه.باباتم محل ...

مامانم یکسره بهش می‌چسبه یکسره هم سرویس میده بهش میره بهش میگه تو منو دوست داری 

ابرو رو چیکار کنم

ممکن انقد بابام و مامانم دعوا داشتن و زندگی منو هم داغون کردن و الآنم دارن جدا میشن ک ابرو نمونده برامون . البته دیگه برام مثل قبل اهمیت نداره

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو