2777
2789
عنوان

طلاق

93 بازدید | 9 پست

سلام من چند روز پیش با نامزدم دعوام شد سر اینک شک کرده بود قرص میخورم ولی مادرم زنگ زد دعوا ودبحث شد همسرمم گف دیگ دخترتو نمیخوام و فلان الان زنگ زده پشیمون ولی خانوادم اجازه نمیون برگردم میدونم دوسم و دوسش دارم ولی ی سو تفاهم بود بد بختانه خیلی بزرگ شد و حرف طااق و دادگاه اومد وسط الانم خانوادم میگ ی ما ی اون چون ب خانوادم بی احترامی کرده ثداش کرون بیادخونمون نیومد چیکار کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه واقعااااا دوسش داریو فک میکنی ادم خوبیه بهش بگو خودش مشکلشو با خانوادت حل کنه و ازشون حتما عذر خ ...

خانوادم هیچ جوره قبول نمی گنن اخه بجثمون خیلی مفت بود نمیخوام زندگیم‌سر این خراب شه

ولی شوهر شکاک که زنگ بزنه به خانواده آدم به درد نمیخوره در کل

پدر شوهرم اولش دخالت کرد گف اگ‌برا دخترون ارزش قاعلین ببرین طلاق بدین الان ما پیشمونیم خانوادم ول نیم کنه

پدر شوهرم اولش دخالت کرد گف اگ‌برا دخترون ارزش قاعلین ببرین طلاق بدین الان ما پیشمونیم خانوادم ول نی ...

شوهرت به باباشم گفته؟!خانوادت حق دارن وقتی اینجوری گفته اگه ول کنن یعنی برا دخترشون ارزش قائل نیستن دیگه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
شوهرت به باباشم گفته؟!خانوادت حق دارن وقتی اینجوری گفته اگه ول کنن یعنی برا دخترشون ارزش قائل نیستن ...

من وابسته شوهرمم خیلی چن سالی هم باهم دوست بودیم نبودش اذیتم مکنه نمی دونم چیکار کنم میخوام منصرفش کنم میترسم دوباره اینجور اتفاق بی افته