2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم بازم شرمنده تروخدا ببخشید که ناراحتت کردم🥲❤️‍🩹

میبوسم روی ماهت رو عزیزدلم😘❤️

ولی اگر اون بچه نوجوان بشه سن مادر و پدرت زیاده و اون بچه خیلی گناه داره لطفا بهش فکر کن🥺💔

اگر کمکی چیزی خواستی بهم بگو قشنگم🦋🤍

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

تاپیکاتو خوندم ایشالا یه خواهر برادر خوب نصیبت بشه از تنهایی دربیای 💙💔🌷

سن مادرش خیلی زیاده همینطور پدرش مادرش ۵۵ سالشه

اجر بچه بزرگ شه بره مدرسه خیلی خجالت میکشه خیلیییی

فکر کن به جای مادر مادربژرگ داره

خیلی خودخواهیه

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

سن مادرش خیلی زیاده همینطور پدرش مادرش ۵۵ سالشهاجر بچه بزرگ شه بره مدرسه خیلی خجالت میکشه خیلییییفکر ...

شاید واقعاً دوس داره آخه انگاری تنهاس

با افتخار شیرازیم:)
شاید واقعاً دوس داره آخه انگاری تنهاس

عزیزم خب دوست داشته باشه

اون بچه گناه داره خیلی پدرش ۶۳ سالشهههه

بیا یکم واقعی تر فکر کنیم خدا بع کارش ۱۰۰ سال عمر با عزت بده ولی در بهترین حالت پدر و مادر نا ۸۰ سالگی عمر میکنن

خیلی بده خیلیییی

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

عشقم بازم شرمنده تروخدا ببخشید که ناراحتت کردم🥲❤️‍🩹میبوسم روی ماهت رو عزیزدلم😘❤️ولی اگر اون بچه ن ...

نه فدات شم از شما که ناراحت نشدم شما حقیقت رو گفتی❤️💗 اما بعضی از دوستان انگار با من دعوا داشتن و معتقدن من دروغ میگم

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

تعلیق ندارن خودخواسته‌.تعلیقم بشید چیزی پاک نمیشه نه تاپیک نه اکانت و فقط کلا دسترسیتون مسدود میشه ب ...

منم میخوام همون دسترسی محدود بشه

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)