2777
2789
عنوان

شوهری که بابت پول دادن منت میزاره

685 بازدید | 54 پست

جدیدا ماهانه پول میده بهم ولی نه مبلغ زیادی!

درحد خرجیای روزانه و وقتی تمومش میکنم قبل از تموم شدن ماه و میگم

انقد داری بدی بهم سریع میگه فلان قد پول دادم بهت

چیکارش کردی و ازین حرفا

و درنهایت هیچ پولی نمیده بهم و خانمامیدونن که چقد

حس بدی به آدم دست میده که از شوهر درخواست

پول کنی و باهزار منت آخرشم بهت نده...

برای چیزای خوردنی اوکیه ولی کافیه بگم یه مانتو میخوام

سریع هزار تا حرف میاره وسط که از گفتنش پشیمون

شی قشنگ دیگه خسته شدم ازین وضعیت هر دفع

بخوام پول بگیرم ازش واقعا حس خیلی بدی بهم دست

میده بنظرتون بهترین کار و برخورد تو این شرایط چیه

شما چطوری پول میگیرین از همسراتون..؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همینه 

من دیگه خسته شدم محلش نمیدم حوابش نمیدم جا خوابم جدا کردم 

نمیشه ک من بهش برسم اون نه 

حالا خیلی بهتر شده خیلی باهاش سرسنگین شدم گفتم سردم کردی از خودت حالا خیلی بهتر شده

سلیطه بازی دربیار چیو نمیده بگو زن خرج داره من که با هوا نمیتونم زندگی کنم

خودم جدیدا یه کاریو شروع کردم ولی نگرفته کارم هنوز

از وقتی میرم سرکار بدتر شده واقعا..

شوهر منم همینه من دیگه خسته شدم محلش نمیدم حوابش نمیدم جا خوابم جدا کردم نمیشه ک من بهش برسم اون نه ...

آخه ما عقدیم هنوز نرفتیم تو خونه خودمون نمیشه در این حد کار انجام داد روش

خسیس نیست هروقت بخوام راحت پول میده ولی یه پولی به خانوادم قرض داده پنج ماه پسش ندادن مغزم جوییده بیکار دستش خالیه   

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

آخه ما عقدیم هنوز نرفتیم تو خونه خودمون نمیشه در این حد کار انجام داد روش

پس اول راهی خدا به دادت برسه من بعد ۱۸ سال زندگی الان یه ادمم با روحیه داغون افسرده با کلی مریضی بنظرم همین الان خوب فکراتو بکن ادن خسیس هیچوقت درست نمیشه و ادن پیر میکنه من اگه جا الان شما بودم حرفا و سرکوفت ها خانوادم تحمل میکردن ولی جدا میشدم چون الان بچهامم در عذابن

یکی دوبار درحد یتومن این ماه یکونیم

حالا که باخوراکی کار ندارم به بهانه خوراکی همیشه ازش بگییرر پس انداز کن که وقت مانتو گرفتن از پس انداز استفاده کنی بنظرم برامانتو باخودت ببرش کارت بکشه که دیگه نگه پولت دادم

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت