دقت کردین تو اینستا هرکی از ننش قهر میکنه میاد یه کراوات میزنه با یه میکروفون دستش نوجواناو جوونای کم سن و سال رو که هنوز خامن و وارد جامعه نشدن رو گول میزنن که درس نخونید و نمیدونم دانشگاه نرید شغل دولتی بدرد نمیخوره از ین چرت و پرتا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد از اونورم با پیجای فیک و دوست و اشناهاشون میان کامنت میزارن و اینارو لایک می کنند هر جوونی که من اطرافم دیدم درس و ول کردن اگه باباشون پولدار نبود رفتن و کارگر شدن اونوقت اینا میان میگن بیایین فلان پکیج اسهال من رو بخرین تا پولدار شید این جوونای خام رو گول می زنند و با پکیجاشون پولدار میشن
من همیشه میگم حتی اگر یه ریال هم نشد دربیارید درستون و بخونید درس خوندن یه چیزی به آدم اضافه میکنه ب ...
افرین به تو کمک میکنه دیدت به جامعه و بازار کار بیشتر و جامعتر بشه حالا نمیدونم چرا یه عده که از اینکه خودشون نرفتن سرکار بت مدرکشون یا توقعشون بالاست چرا بقیه رو نصیحت بیجا می کنند
دقیقا قرار نیس همه برن دانشگاه اره جامعه به هنرمند و مکانیک و.. هم نیاز داره ولی قرارم نیس دیقه طرف از راهنمایی قید درسو بزنه هر چیزی از راهش درسته علاقه داری به هنر؟ برو هنرستان با عشق درس مورد علاقتو بخون
احسنت منم همینو میگم ولی کو گوش شنوا اینا منظورشون اینه کسی اصلا دانشگاه نره حالا بگو مدرک نداشته با ...
دقیقاا کسی میگه درس نه که بابای میلیادر داشته باشه یا یه استعداذ خیلی خاص و خفن که اونم باز تا یه جایی لازمه باید منطقی بود من خودم میدونم نه بابا پولدار دارم نه هنر و استعدادی تنها کاری که میتونم واس ایندم بکنم اینه که با همین درس و کتابام ور برم